4 de març 2015

ESCOLES 2014-15 (AMISTÓS): LLORET 3 - TORDERA 0

PRIMERA VICTÒRIA DEL LLORET

El passat diumenge 1 de març, no tota la atenció del món hoqueístic es centrava a Blanes, amb motiu de la final de Copa que tenien que disputar el Vic i el Barça. A pocs kilòmetres de distància, a la veïna població de Lloret, i tant sols 3 hores abans de la gran final, el partidet amistós d'escoletes entre el Lloret i el Tordera acaparava la màxima atenció per part d'una colla de nens que, qui sap, si algun dia podrem veure protagonitzar una final de màxima competició.

Foto de grup al final del partit amb tots els seus grans protagonistes.
Desprès de la experiència dels dos partits anteriors contra l'Arenys de Munt, el cos tècnic del Lloret va decidir dividir el seu equip d'escola en dos, un format amb els jugadors més “veterans” i un altre amb els debutants, amb la finalitat de que els jugadors convocats poguessin gaudir de més minuts de joc, i alhora de poder fer-ho envoltat de companys amb un nivell semblant. Per aquest partit, els lloretencs van comptar amb el seu equip “gran”, al contrari que el Tordera, que es va desplaçar fins a terres selvatanes amb un equip molt jove, el que va fer que els locals acabessin dominant clarament en els tres periòdes del matx.

El partit va començar molt igualat, amb els dos equips intentant assentar els seus sistemes defensius. Fins a tocar de l'equador del primer temps no va arribar el primer gol, que va ser pel bàndol local. A partir d'aquí, el Lloret es va desinhibir i van arribar uns altres gols seguits que van acabar per donar el primer punt als lloretencs.

El Tordera intentant defensar un atac del Lloret
La segona part va tenir molt de comú amb la primera. El Tordera contrarestava la teòrica superioritat del Lloret amb una bona defensa i molts intents de joc col·lectiu, però el sistema plantejat pel tècnic visitant Marc Martín -molt lloat per tots els presents- no va tenir el seu premi, i novament desprès de cinc minuts d'insistència, el Lloret va aconseguir marcar, sentenciant amb dos gols més a les acaballes, sumant un nou punt.

Un jugador del Lloret intenta una escapada en solitari cap a la porteria rival
Amb el 2-0, el Lloret s'assegurava la victòria, però els nens, totalment desentesos del marcador i del resultat, van sortir a jugar la tercera part com si fos una final i disposats a fer gaudir al públic present. El Lloret es va avançar molt aviat i va tornar a dominar, però el Tordera, fidel al seu sistema de joc, aquest cop va fer treballar de valent al porter local fins que per fi va veure premiat la seva constància i va poder retallar diferències en els darrers minuts, donant emoció a aquesta fase final del partit, encara que al final, el punt també es va quedar a casa.

Una jugadora del Lloret recupera una bola en atac.
Diuen que a la tercera va la vençuda, i així va ser... en el seu tercer partidet de la temporada, el Lloret va aconseguir la seva primera victòria del curs. Un triomf que va estar feliçment celebrat per tots els jugadors i tota la colla de d'espectadors reunits a les grades del pavelló lloretenc, que no va dubtar en premiar amb una calorosa ovació a tots els integrants dels dos equips participants. El proper diumenge 8 a la tarda, els dos equips es tornaran a trobar, aquest cop en el Pavelló Parroquial de Tordera.

Al final del partit, el més important no és el resultat, sinó passar-s'ho bé, aprendre i fer amics.

FITXA TÈCNICA DEL PARTIT

Competició: Escoles 2014-15, amistós.
Lloc / Dia / Hora: Pavelló Municipal d'Esports, Lloret de Mar (La Selva). Diumenge 1 de març de 2015, 12.00 h.
CH Lloret: 1+1+1
CP Tordera: 0+0+0
Àrbitres: Món i Adrià
Públic: Uns 40 espectadors.