30 de set. 2015

OK LLIGA 2015-16 (JORN. 2): LLORET 4 - SHUM 2


A L'ULTIM MINUT

El CH Lloret continua avançant amb bon pas en el seu retorn a l'OK Lliga. Desprès d'un meritori empat a la pista del Vilafranca la passada jornada, els lloretencs han sumat ara a casa els tres punts del derbi comarcal contra el SHUM -un altre equip recent ascendit-, en un partit que no s'ha decidit fins al darrer minut.

Els jugadors del Lloret celebren la soferta victòria contra el SHUM
FITXA DEL PARTIT

COMPETICIÓ: OK Lliga 2015-16, jornada 2.

LLOC/DIA/HORA: Pavelló Municipal d'Esports, Lloret de Mar (La Selva), Diumenge 27 de setembre de 2015, 12:30 h.

CH LLORET VILA ESPORTIVA (1+3): Ferran Serra (p), Xavi Crespo (3), David Plaza, Marc Grau (1), Àlex Grau -equip inicial-, Jordi Carbó i Xavi Sulé.
Entrenador: Manolo Barceló

SUM BALDER TÈCNICA(1+1): Marcel Linu Luzón (p), Lluís Ferrer (1), Sergi Parra, David Gelmà (1), Ferran Garcia -equip inicial-, Diogo Neves, Adrià Martos i Ignasi López.
Entrenador: Jordi Rodríguez Rodri

GOLS

PRIMER TEMPS:
1-0 (9') X. Crespo, a centrada de M: Grau.
1-1 (21') Gelmà, de penal
SEGON TEMPS:
2-1 (39') M. Grau, de xut llunyà.
2-2 (49') Ferrer, de xut creuat.
3-2 (50') X. Crespo, a centrada de Plaza.
4-2 (50') X. Crespo, a porta buida.

ÀRBITRES: Josep Gómez i Aleix Gorina.

TARGETES:
Blava a Ferran Garcia (SHUM), min 50', per protestar.
Blava a Ferran Garcia (SHUM), min 50', per continuar protestant.

FALTES: CH Lloret: 9 / SHUM: 10

PÚBLIC: Uns 300 espectadors

INCIDÈNCIES:

-El CH Lloret patia la baixa de Roger Martí per lesió.
-Els jugadors del SHUM no portaven el nom sobre el dorsal de la samarreta.

CRÒNICA:

Els veïns Lloret i SHUM retornen tots dos aquest any a la màxima categoria, i el seu retrobament sobre la pista no s'ha fet esperar gaire, a la segona jornada de competició. Els lloretencs s'havien estrenat en la competició amb un empat a Vilafranca, mentre que el SHUM s'estrenava en aquesta jornada, ja que el seu partit contra el Liceo de la primera jornada es va ajornar degut a que els gallecs tenien a un jugador disputant el mundial sots'20 a Vilanova. Al ja per sí atractiu que comporta un derbi comarcal, cal afegir el fet de que el partit es disputés en la matinal d'un diumenge marcat per les eleccions autonòmiques, cosa que va provocar que molta gent aprofités que sortia de casa per votar per acostar-se al pavelló, i les graderies del qual acabessin per presentar un bon aspecte i un gran ambient, amb molts aficionats locals i un nombrós col·lectiu de seguidors maçanetencs.

Domini inicial del Lloret

Luzón refusa una rematada de Crespo
El partit va començar amb uns minuts intensos, amb jugades a les dues porteries, sense mostrar un clar dominador. Però a mida que avançaven els minuts, el joc ràpid dels locals va acabar per absorbir al SHUM, i el tàndem Plaza-Crespo va posar en alerta constant la porteria de Linu Luzón. Als 9 minuts, una combinació del Lloret la va fer servir Xavi Crespo per sorprendre al porter visitant rematant una bola penjada a l'olla per Marc Grau i fer pujar l'1-0 al marcador.

Jordi Carbó en una acció d'atac del Lloret
El Lloret continuava dominant i insistint, però Luzón, amb unes brillants intervencions va evitar que el marcador s'eixamplés. Ja avançat el primer temps, el SHUM va semblar reaccionar i el partit es va equilibrar. Ferran Serra va tenir que intervenir meritòriament en un parell d'ocasions per evitar l'empat, fins que aquest va arribar al minut 21, obra de David Gelmà, fruit d'un rigorós penal comés sobre Diogo Neves. El Lloret va intentar novament agafar avantatge, però amb l'1-1 es va arribar al descans.

En aquesta acció els col·legiats van assenyalar penal de Grau sobre Neves
El partit no es resol fins als darrers segons

La segona part va començar amb el Lloret dominant, encara que la seva superioritat no es va poder veure reflectida en el marcador, principalment culpa de les brillants intervencions de Linu Luzón sota els pals maçanetencs. Però el treball dels locals finalment es va veure recompensat a manca d'onze minuts pel final, quan Marc Grau va sorprendre a propis i estranys amb un col·locat xut des de mitja pista que es va transformar en el 2-1.

Acció en atac d'Adrià Martos contra la porteria de Ferran Serra
El partit va entrar en un intens tram final amb un Lloret buscant la sentència i un SHUM abocat en busca de l'empat, amb els dos equips empatats a nou faltes. El Lloret ho va tenir a tocar amb dues bones ocasions de Plaza i Crespo, i una falta directa fallada per Xavi Sulé. Però a manca d'un minut i escaig per la conclusió, una bona acció individual de Lluís Ferrer acabava en el 2-2, deixant glaçada a la parròquia lloretenca. El Lloret no va voler donar per bo l'empat, i a manca de 17 segons, un contraatac portat per David Plaza el rematava en planxa Xavi Crespo convertint-lo en el 3-2, que feia embogir novament al public local. El SHUM va cremar les seves darreres municions i va substituir al porter per un jugador de pista, cosa que va aprofitar novament Crespo per sentenciar, al fer el definitiu 4-2 a porta buida.

Moment del 3-2 a 17 segons del final.
El Lloret buscarà continuar la ratxa

Amb un empat i una victòria en les dues primeres jornades, el Lloret està fent un més que il·lusionant inici de temporada, que l'ha portat a ocupar el segon lloc de la classificació. Els lloretencs ara buscaran continuar la ratxa el la propera jornada, novament a casa, aquest cop contra el Calafell, un equip també amb un partit pendent, i que en l'únic partit jugat no va poder passar de l'empat a casa contra el Vilafranca. Abans però, el Lloret jugarà dijous un partit amistós contra el RHC Diessbach suís, que està de gira per terres catalanes.

El CH Lloret està tenint un dolç retorn a l'OK Lliga
El SHUM, per la seva part, tindrà que lluitar pels primers punts en un complicat partit a casa en el que rebrà al Reus, que arribarà desprès d'imposar-se al Liceo per 4-5 en A Coruña.

EL PROTAGONISTA:

Xavi Crespo (CH Lloret). Des del minut 0 es va convertir en un incordi per la defensa maçanetenca. Un certer xut seu va obrir el marcador, va donar la victòria al Lloret amb una rematada de coratge en el darrers segons, i va completar el seu hat-trick amb el gol de la sentència. Des de finals de la temporada passada, el jugador lloretenc està en un gran moment de forma.

SABIES QUE…?

...entre el públic es trobava una bona representació del CH Girona, amb el seu entrenador Ramon Benito, i els jugadors Pelicano, Gómez, Berto i Llaverola.
...també es podia trobar una notable representació del Tordera, amb l'actual entrenador Sergio Alonso, els jugadors Berna Garcia i Cantero, i alguns jugadors de la base entrenats pel jugador del SHUM Adrià Martos.
...el porter suplent del Lloret Oriol Perarnau estrenava unes noves guardes, on no hi era la publicitat del conegut restaurant mexicà que lluïa durant les temporades anteriors.
...el partit es va poder seguir en directe des de la web del CH Lloret.
...el “minut a minut” del partit des de la web de la FEP va fallar durant bona part del segon temps.
...el jugador del Lloret Xavi Crespo va ser triat jugador de la jornada pel diari L'Esportiu.

A KOPS DE FLASH

Rodri (dreta) i Jose Martos (esquerra), dos exjugadors del Lloret que aquesta temporada són primer i segon entrenador del SHUM.

El president del Lloret va seguir el partit des de la banda, al costat de Jaume Llaverola, porter del CH Girona i enguany entrenador de porters de base del CH Lloret.

Un any més, no podia faltar la tradicional rifa del pernil, amb els nens de la base del CH Lloret com a mà innocent.