14 de gen. 2016

OK LLIGA 2015-16 (JORNADA 13): LLORET 3 - CALDES 1


EL LLORET ESTÀ MÉS ENCERTAT

El Lloret es va imposar al Caldes en un partit molt disputat pels dos equips. Els lloretencs van començar molt intensos, i sorprenent a la contra van aconseguir posar-se 2-0 als 7 minuts. El Caldes va reaccionar i va reduir distàncies abans del descans. El partit va entrar en un fase molt igualada, amb protagonisme especial dels porters. A poc del final, i amb els equips empatats a 9 faltes, Jordi Carbó va transformar un penal que va donar tranquil·litat al Lloret i li va permetre sumar 3 punts molt importants per a les seves aspiracions.

Jordi Carbó celebra el 3-1
FITXA DEL PARTIT

COMPETICIÓ: OK Lliga 2015-16, jornada 13.

LLOC/DIA/HORA: Pavelló Municipal d'Esports, Lloret de Mar (La Selva). Dissabte 9 de gener de 2016, 20:30 h.

CH LLORET VILA ESPORTIVA (2+1): Ferran Serra (P), Xavi Crespo (2), David Plaza, Marc Grau, Àlex Grau -equip inicial-; Jordi Carbó (1), Roger Martí i Xavi Sulé.
Entrenador: Manolo Barceló

CH CALDES RECAM LÀSER (1+0): Cesc Campor (P), Jacint Molera, Xavier Rovira, Alexandre Acsensi i Jordi Urbano –equip inicial–; Humberto Da Silva, Jassel Ollern(1) i Roger Acsensi.
Entrenador: Eduard Candami

GOLS

PRIMER TEMPS: 1-0 (5') Xavi Crespo / 2-0 (7') Xavi Crespo / 2-1 (17') Jassel Oller.
SEGON TEMPS: 3-1 (42') Jordi Carbó, de penal.

ÀRBITRES: Iván Gonzàlez i José Juan Melero

TARGETES: Blava a Da Silva (CH Caldes), min '36, per colpejar a un contrari.

FALTES: CH Lloret: 13 / CH Caldes: 14

PÚBLIC: Uns 300 espectadors

INCIDÈNCIES:

-El partit va començar amb 6 minuts de retard degut a que es va tenir que reparar una porteria.
-Un cop acabat el partit, sobre la pista va haver-hi una petita picabaralla entre alguns jugadors dels dos equips.

CRÒNICA:

L'OK Lliga reprenia la competició desprès de l'aturada nadalenca amb un enfrontament entre dos dels equips ascendits aquest any, el Lloret i el Caldes, que estan fent un més que bo inici de temporada, superant les expectatives marcades.

El Caldes, acabat d'ascendir, té moltes possibilitats de jugar la Copa
El Caldes és l'equip revelació d'aquesta temporada. Es troba en el setè lloc de la classificació, posició que li podria donar accés a disputar la Copa. Una victòria li serviria per refermar aquest lloc de privilegi i mantenir moltes possibilitats per ser-hi a la Copa. Per la seva part, el Lloret està situat a la zona mitja-baixa de la taula, però mantenint una distància prudencial de la zona de descens i tenint relativament a prop les posicions de Copa. Els tres punts d'aquest partit resulten especialment importants pels lloretencs, ja que a més d'aconseguir-los contra un teòric rival directe, els hi permetrien continuar sense angoixes, i, qui sap, si amb una mica de sort, aspirar a una plaça d'accés a la Copa.

Inici devastador del Lloret

El partit va començar amb molta intensitat, sobretot per part del Lloret. Els locals van plantejar una defensa molt consistent i van saber aprofitar les contres per fer mal i deixar tocat al rival. D'aquesta manera, el marcador ja reflectia un 2-0 als 7 minuts, amb dos gols de Xavi Crespo.

Xavi Crespo deixa enrere la defensa del Caldes en l'acció de l'1-0
Al Caldes li va costar reaccionar i entrar en el partit, i Eduard Candami va tenir que començar a fer rotar la banqueta en busca d'un revulsiu. La entrada a pista de l'angolès Humberto Da Silva va ser clau, ja que el amb ell, els visitants van donar una nova dimensió al seu joc i van començar a arribar les seves millors ocasions. Al minut 17, Jassel Oller va escurçar diferències amb un xut creuat des de la cantonada de l'àrea, que es va colar entre la defensa local sense que Ferran Serra pogués fer-hi res per aturar-ho.

La entrada d'Humberto Da Silva va revifar al Caldes

Minuts d'igualtat

Amb el 2-1, el partit va entrar en una fase molt disputada i igualada, que es va prolongar fins ja entrar al tram final. Els dos equips van disposar de bones i nombroses ocasions per marcar, però els dos porters van estar especialment encertats. Els pals de les porteries també van tenir un protagonisme especial, sobretot pel Lloret, que va estavellar-ne en ells unes quantes oportunitats.

Amb el 2-1 el partit va entrar en una fase d'igualtat
Al minut 4 de la segona part, Ferran Serra va aturar un rigorós penal favorable al Caldes xutat per Jassel Oller, i 9 minuts després tornava a aturar un altre -també molt rigorós- a Jordi Urbano. Entre mig, Xavi Crespo estavellava en el travesser una falta directa favorable al Lloret, fruit d'una targeta blava mostrada a Humberto Da Silva.

Ferran Serra va aturar dos penals decisius en un moment clau del partit
Carbó assegura la victòria del Lloret

En aquesta fase d'anades i tornades, el Lloret també va ser agraciat amb un penal a favor, a vuit minuts pel final. En aquest cas, Jordi Carbó sí que va estar encertat i el va aprofitar per fer el, que a posteriori seria definitiu, 3-1. Un gol molt important, ja que el Lloret per llavors ja portava força estona jugant amb 9 faltes, i la renda de dos gols deixava coixí de cares a ser castigat amb una falta directa.

Jordi Carbó va deixar el partit ben encarat cap el Lloret al transformar aquest penal
El Caldes va pujar una marxa al seu joc i ho va donar tot en aquests darrers minuts de joc. En qüestió de pocs minuts, els dos equips van cometre la seva desena falta, però Carbó pel Lloret, i Xavi Rovira pel Caldes van desaprofitar les corresponents faltes directes. Durant el darrer tram, el Lloret va saber contenir els atacs del Caldes, fent que el resultat no es tornés a moure i embutxacant-se els tres punts.

El Caldes no va poder tornar a superar al Lloret
Propera jornada transcendental pels dos equips

Aquesta victòria serveix al Lloret per allunyar-se una mica més de la zona de descens, qua ara la marca el Cerceda, 4 punts per sota. Precisament els gallecs seran els rivals dels lloretencs en la propera jornada, en la que sumar una nova victòria serviria als de Manolo Barceló desenganxar-se de la part baixa i fins i tot entrar a posicions de Copa, que tan sols queden ara dos punts per sobre. El Caldes, malgrat la derrota, continua mantenint-se en la setena posició degut a la combinació de la resta de resultats de la jornada, encara que ara queda aquesta part de la classificació molt ajustada, amb 8 equips dins d'un marge de 4 punts que lluitaran pels 4 llocs de Copa que resten per decidir, a només dues jornades d'acabar la primera volta. El Caldes rebrà la propera jornada al Calafell, nou cuer de la lliga.

El Lloret está fent una satisfactòria primera volta
EL PROTAGONISTA:

Ferran Serra (CH Lloret). Nova decisiva actuació del porter lloretenc, resultant providencial, sobretot al aturar dos penals en els moments on el partit i el resultat estava més igualat. En els minuts finals, ja amb el 3-1, també va contribuir a donar tranquil·litat al seu equip al aturar també una falta directa.

SABIES QUE…?

...abans del partit, es va disputar un partit amistós de MiniFem entre el Lloret i el Tordera, el primer partit femení de base del CH Lloret desprès d'unes quantes temporades sense.
...Recam Làser, l'empresa patrocinadora del CH Caldes, serà l'encarregada de fabricar les torxes olímpiques dels propers JJOO de Rio de Janeiro 2016.
...el partit es va poder veure en directe des de la web del CH Lloret, i també va ser retransmès per Ràdio Caldes.
...el Caldes va estar acompanyat a la grada per una vuitantena de seguidors.
...entre el públic hi eren Joan Roura, jugador dels veterans del Malgrat, i Toni Rovira, ex jugador internacional del Noia, Liceo i Vilafranca, i actualment jugador dels veterans del Barça, i pare del jugador del Caldes Xavi Rovira.

A KOPS DE FLASH

Els jugadors del Lloret s'han portat bé i els reis van passar per casa seva.

Les botes angoleses d'Humberto Da Silva.
Com de costum, els nens de la base del CH Lloret es van encarregar de la rifa del pernil.

L'esparadrap és quelcom imprescindible en l'hoquei patins.

Humberto Da Silva es va canviar de guants durant el partit.

Un cop acabat el partit va haver-hi un “rifi-rafe” entre jugadors que no va quedar en res.