2 de febr. 2016

I TROBADA-ENTRENAMENT D'HOQUEI MINIFEM DE GIRONA


El passat diumenge 31 de gener, el Pavelló Municipal de Palau de Girona va acollir la I Trobada d'hoquei MiniFem de Girona, dins del programa “fem-OK-FEM” del Comitè Català d'Hoquei Patins, sota l'eslògan “Impulsem l'hoquei patins femení”.

A la convocatòria hi van acudir 28 jugadores de les categories Escola, Iniciació, Prebenjamí i Benjamí de diversos clubs de les comarques gironines. L'entrenament va ser dirigit per la seleccionadora femenina de la Territorial de Girona Cristina Carbó, i el seleccionador català femení absolut Josep Mª Barberà, amb la presència de Cati Fontané, responsable de l'hoquei femení del CCd'HP. També van fer acte de presència les jugadores d'OK Lliga Carla Dorca i Virgínia Díaz (CH Girona), i Cristina Barceló (CP Voltregà).

Foto de grup amb totes les participants en aquesta primera trobada
Per qüestió d'horari, finalment l'entrenament va consistir en unes xerrades tècniques i uns partidets fent equips amb diverses combinacions de jugadores. Tot sota l'atenta mirada de Carbó i Barberà, que van estar donant a les noies les indicacions oportunes. La sessió va donar inici cap a les sis de la tarda i es va prolongar fins a tocar les vuit del vespre. Les participants van ser obsequiades amb una samarreta commemorativa.

Totes les jugadores que van prendre part van quedar molt satisfetes de la experiència, al igual que la seleccionadora Cristina Carbó, que va manifestar que, com amb les convocatòries d'Aleví-Infantil, la intenció és que aquestes trobades tinguin continuïtat i continuïn repetint-se de forma periòdica en diferents punts de la província de Girona.