Aquí teniu els resultats dels diversos equips catalans i de l'OK Lliga en les competicions europees d'aquest cap de setmana:

LLIGA EUROPEA (JORNADA 3)

GRUP A
RONCATO CLUB PATÍ VIC 5 – AGD MATARÓ HC 2
El Vic s’ha endut l’únic duel català de la jornada amb més comoditat de la que es preveia des d’un bon principi. El 5-1 al descans ha sigut determinant per noquejar al Mataró, i sumar la tercera victòria en tres partits, que fa que tingui quasi encarrilat el seu passi a la final a 6.
El Mataró s’ha mostrat combatiu durant quasi tot el primer temps, tot i encaixar dos gols consecutius als 5 minuts, però tres gols més en els darrers minuts abans de la mitja part, han suposat un pes molt gran que no han pogut aixecar en un segon temps controlat pels locals.

GRUP B
TECNOL REUS DEPORTIU 5 – CANDELARIA SC (POR) 1
El Reus necessitava els tres punts si no volia veure com quedaven seriosament minvades les seves opcions de classificar-se per la final a 6. El Candelaria va posar la por al cos dels locals en avançar-se al marcador, però el Reus va neutralitzar la diferència ràpidament i gracies a un joc ordenat i efectiu es va fer amb les regnes del partit sense deixar cap opció als portuguesos. Ara el Reus colidera un grup molt igualat on encara no hi res decidit
CE NOIA FREIXENET 4 – RSV WEIL AM RHEIN (ALE-SUI) 3
El Noia no va oferir la seva millor versió de joc i, tot i dominar el partit, va veure com els alemanys del Weil Am Rhein els hi retallaven la diferència de 4-1 i els hi posaven contra les cordes en els minuts finals. Els tres punts serveixen per a que els de Sant Sadurni s’igualin al Reus i Candelaria al capdamunt del grup.

GRUP C
FC BARCELONA-SORLI DISCAU 9 – M INFOPLUS BASSANO 54 (ITA) 3
El Barça va passar com una aplanadora per sobre d’un Bassano que va oferir una pèssima imatge per tractar-se del campió de Copa italià. Els blaugrana, que sumen tres victòries en tres partits, van oferir un ampli repertori de joc que va fer les delícies dels assistents al Palau, i haurien pogut aconseguir un resultat d’escàndol.
QUEVERT (FRA) 2 – CH LLORET 3
Malgrat l’ajustat resultat, el Lloret no va patir per derrotar al Quevert i consolidar-se en el segon lloc del grup. Els selvatans van dominar el partit i si no van poder ampliar més l’avantatge al marcador, va ser per culpa de la falta d’encert en les nombroses ocasions que van tenir.

COPA DE LA CERS (1/8 ANADA)

THUNERSTERN RH (SUI) 4 – SATHER BLANES HCF 7
Els suissos no van ser rival per un Blanes en estat de gràcia, que va resoldre còmodament el partit i no tindria que tenir gaires problemes per passar la eliminatòria.
US COUTRAS (FRA) 1 – ENRILE PAS ALCOY (ESP) 2
L’Alcoy va patir més del compte per guanyar a la pista del líder de la lliga francesa, per lo que tindrà que fer valer la seva teòrica superioritat per resoldre la eliminatòria en el partit de tornada
AMATORI LODI (ITA) 1 – PROINOSA IGUALADA HC (ESP) 1
L’Amatori Lodi i l’Igualada disputen la eliminatòria més atractiva d’aquests vuitens de la CERS, com ha quedat palès amb la igualtat regnant en aquest partit d’anada. Els igualadins van poder empatar a falta de tres minuts pel final, amb un gol de Formatjé que els dona un petit avantatge, que pot ser clau, de cara al partit de tornada.
COINASA LICEO HC 7 – HC BRAGA (POR) 2
El Liceo no va tenir cap problema per desfer-se d’un innocent Braga i ja te un peu i mig als quarts de final. Amb un 6-0 a favor, els gallecs van aixecar el peu de l’accelerador i els portuguesos van aprofitar permaquillar una mica el resultat.
CP VILANOVA 8 – LA VENDÉENNE (FRA) 1
El Vilanova va fer els deures, i sense oferir un gran joc va doblegar clarament als francesos de La Vendéenne, i només un autèntic daltabaix a terres franceses els impedirà plantar-se a quarts de final. El partit va estar marcat per la desastrosa actuació dels àrbitres que en els darrers tres minuts, i amb el partit sentenciat amb 6-1, van xiular cinc penals en contra dels visitants, mostrant-los dos targetes blaves i una de vermella.