5 de febr. 2010

BONA INICIATIVA SOLIDÀRIA DEL CP VILAFRANCA


El CP Vilafranca a decidit dur a terme aquest cap de setmana una bonica iniciativa solidària, per lo que ens ha fet arribar la següent nota de premsa:

La meitat de l’entrada del partit del Club Patí Vilafranca – FC Barcelona anirà per als damnificats d’Haití en el projecte de Creu Roja

El Club Patí Vilafranca se solidaritza amb els damnificats d’Haití. La meitat de la recaptació d’una de les millors entrades de la temporada, la del partit que l’enfronta amb el FC Barcelona, es destinarà es destinarà al projecte de Creu Roja Catalunya per donar suport a l’operatiu humanitari que ha posat en marxa per a Haití. El partit es disputarà el dissabte 6 de febrer a les 19:45h al pavelló d’hoquei de Vilafranca, a la zona esportiva de Vilafranca. Les entrades es poden comprar el preu de 10 euros al punt d’informació que el Centre Vila té instal·lat a la Rambla de Nostra Senyora i el mateix dia del partit a les guixetes del pavelló. A més el dia del partit, el Patí posarà una guardiola solidària perquè tothom que vulgui, pugui fer el seu donatiu.
Recordar a més, que l’hoquei també s’ha solideritzat amb el poble hatià, ja que el passat dissabte en el transcurs de l’OKStars, els 4 guanyadors del concursos de velocitat (Pablo Álvarez - Liceo), potència (Jordi Bargalló - Liceo), precisió (Sergi Miras – C.P. Vilafranca) i millor porter (Sergi Fernández – C.P. Vic), van fer donatiu del seu premi valorat en 600 euros cadascun, pels damificats del terratrèmol d’Haití. A més a més, molts altres clubs del nostre esport han organitzat diferents reolectes per tal d’ajudar al país centreamericà.

Com recordareu, el dia 12 de gener un terratrèmol va sacsejar Haití i va ocasionar nombroses pèrdues humanes i materials a diferents ciutats del país. Les conseqüències han estat devastadores amb una catàstrofe humanitària desoladora. Cal afegir que la població d’Haití ja es trobava des de fa temps en una situació molt vulnerable i sota els efectes d’una greu crisi socioeconòmica.

El Club Patí Vilafranca anima a assistir al partit, per tal de fer arribar el caliu solidari de Vilafranca a Haití.

2 de febrer de 2010

No cal dir que des de A KOPS D'STICK recolzem incondicionalment la causa, i animem a tots aquells seguidors nostres que puguin, a desplaçar-se al partit i a col·laborar en tan bona iniciativa.

Dessitjem al CP Vilafranca que el pavelló presenti una excel·lent entrada i a que obtinguin un gran trionf, més enllà que el que pugui reflectir el marcador final.