26 de febr. 2010

COPA DEL REY 2010 - 1/4 DE FINAL (1)-

EL LICEO I EL VILANOVA SÓN ELS PRIMERS SEMIFINALISTES DEL TORNEIG.

HC COINASA LICEO 4 – CEMENTO TEIDE P TENERIFE 2

El Liceo s’ha convertit en el primer semifinalista de la Copa del Rey 2010 al derrotar amb força comoditat al Tenerife, en el partit que obria la competició.

Els tinerfenys van sortir en busca de la sorpresa i van crear cert perill en els compassos inicials del partit , però a mida que passaven els minuts, el Liceo anava guanyant terreny i Pablo Álvarez ha sigut el primer en marcar. Amb l’1-0, el domini ja ha passat totalment a mans gallegues, fins que el 2-0 tot just abans del descans ha trencat definitivament al Tenerife.

La segona part va transcorre al ritme que marcaven els de Carlos Gil, que van arribar a tenir un parcial de 4-0, que hauria pogut ser més extens si no fos pels pals de la porteria de Nicoletti, on es van estavellar diverses jugades. A pocs minuts del final, el Tenerife ha pogut maquillar el resultat sense que el Liceo tingués que patir per la victòria.

CH LLORET 1 – CP VILANOVA 6

El Lloret va mostrar la seva pitjor cara i es va veure superat clarament per el Vilanova en una de les eliminatòries que es preveien més emocionats de la competició.

El partit va començar amb molta igualtat, però va ser el Vilanova el primer en inaugurar el marcador, cosa que li va donar ales i va passar mica en mica a fer-se l’amo del joc, davant d’un Lloret cada cop més neguitós. Al igual que en el partit anterior, rebre el 2-0 a poc temps del descans ha resultat letal pels selvatans.

A la segona part, després d’uns primers minuts on semblava que el Lloret podria reduir diferencies, ha arribat el 3-0 i el 4-0 favorable al Vilanova que deixaven al Lloret contra les cordes. El 4-1 a falta de 11 minuts pel final, ha servit per creure en la remuntada, però va ser només un miratge, ja un minut més tard els vilanovins sentenciaven el partit amb dos gols consecutius.

El Vilanova s’enfrontarà al Liceo en la primera semifinal de dissabte.

A partir de dilluns publicarem un ampli resum de la competició, amb cròniques, fotografies i declaracions.