27 de febr. 2010

COPA DEL REY 2010 - 1/4 DE FINAL (2) -

EL VIC I EL BARÇA PROTAGONITZARAN UNA SEMIFINAL D’ALT VOLTATGE

RONCATO CP VIC 3 – CE NOIA FREIXENET 0

El Vic ha segellat el seu pas a les semifinals gràcies a un seriós partit, marcat per una gran actuació del seu porter Sergi Fernández, que s’ha mostrat com un mur infranquejable pels jugadors del Noia.

El Vic es va fer des d’un principi amb el control del joc, mentre el Noia esperava al darrera per sortir a la contra, fins als 10 minuts, amb l’arribada del 1-0, obra de Titi roca des del punt de penal. A partir de llavors, el Noia va anar a la busca de l’empat, però sense gaire concert, i totes les jugades acabaven topant amb Sergi Fernández. A poc pel descans, i en una jugada aïllada, el Vic ha fet pujar el 2-0 al marcador.

A l’inici del segon temps s’han invertit els papers, i aquest cop era el Noia el que dominava, i el Vic el esperava pacientment al darrera la seva oportunitat per rematar el partit. I així a arribat el 3-0 definitiu, amb un contracop ben portat per Borja López i culminat per Bancells. El Noia no va defallir, i va intentar buscar la remuntada, però l’omnipresent Fernández es va tornar com un malson per als jugadors noiencs, que van acabar desquiciats en veure com passava el temps i que ni de penal ni falta directa aconseguien foradar la porteria vigatana.

FC BARCELONA-SORLI DISCAU 6 – TECNOL REUS D 1

La eliminatòria estrella d’aquests quarts de final, finalment no ha tingut color. Millor dit, ha estat tenyida del “mango brillant” de la segona equipació del Barça, que ha noquejat al Reus gràcies a un gran plantejament, i a un joc ràpid i brillant que ha fet les delícies del públic assistent.

Tot i que el partit ha començat amb un joc trepidant en els dos camps, als 15 minuts, el Barça ja dominava per 2-0 gràcies al seu millor encert de cara a porteria. Una genialitat de Mirko Bertolucci ha servit per a que el Reus reduís diferencies abans d’anar als vestidors.

Tenint en compte que el Reus enguany es un equip imprevisible, el 2-1 es convertia en un resultat incert, tot i el domini blaugrana. D’aquesta forma, el Barça ha sortit al segon temps disposat a posar terra de per mig. I mentre un gran Egurrola desfeia totes les ocasions roiginegres, Reinaldo Garcia deixava quasi sentenciat el partit amb dos golassos. El partit ha entrat en una etapa boja, plena de faltes, penals i targetes blaves, i qui més profit n’ha tret a sigut el Barça, que ha aconseguit dos gols més, sota la desesperació dels jugadors reusencs.

Ara el Barça s’enfrontarà al Vic en la segona semifinal del torneig, que es preveu espectacular i emocionant, vist el joc desplegat pels dos equips avui en els seus partits corresponents.

A partir de dilluns publicarem un ampli resum de la competició, amb cròniques, fotografies i declaracions.