8 de febr. 2010

OK LLIGA 2009-10 -JORNADA 17-

SATHER BLANES HCF 4 – CE NOIA FREIXENET 0
El Blanes continua immers dins d’un gran moment i s’ha emportat el partit amb total autoritat des del primer minut. Per primer cop aquesta temporada, ocupa un lloc a la meitat alta de la taula.
Un Noia gris, que continua molt irregular a fora de casa, no ha inquietat en cap moment al rival.

CP CERCEDA 3 - CE LLEIDA LLISTA BLAVA 4
El Cerceda va fer un mal partit i no va poder quedar-se amb els tres importants punts en joc contra un rival directe per la salvació.
El Lleida es va fer amb el control del joc i del partit, aconseguint ben aviat una renda de dos gols que va ser insalvable pels locals.

CH LLORET 4 – GEIEG SIDORME HOTELS 1
Tot i l’amplitud del resultat, el Lloret va patir per guanyar el derbi gironí.
El GEiEG va fer un bon plantejament i va mantenir opcions de puntuar fins als darrers instants.

PROINOSA IGUALADA HC 5 – CP VILANOVA 5
A l’Igualada li falta encert per emportar-se un partit molt intens i equilibrat, i encara gràcies que pot lligar un punt en els darrers minuts. El pitjor es la lesió de Formatjé.
El Vilanova va fer valer el seu millor bagatge de cara a porteria per anar sempre per sobre en el marcador, però no el suficient per a distanciar-se prou, i acaba cedint l’empat a les acaballes del partit.

CAIXA PENEDÈS VILAFRANCA 1 – FC BARCELONA-SORLI DISCAU 4
El Vilafranca no ha tingut prou amb el gran suport de la seva afició, i no ha sigut rival per un Barça que ja guanyava 0-3 al descans.
El Barça va mantenir sota control en tot moment el joc, i va endur-se els tres punts d’un partit que va tenir com a gran guanyador a la solidaritat del públic assistent.

SHUM MAÇANET 0 – TECNOL REUS DEPORTIU 6
El SHUM va mostrar les seves dues cares: si durant quasi tot el primer temps va mantenir a ratlla al Reus i va tenir ocasions per avançar-se, a la segona part va ser una caricatura d’equip i va ballar al ritme que posava el rival. Ja comença a fer pudor de descens.
El Reus va imposar la seva experiència per desencallar el partit i portar-lo allà on volia, per acabar guanyant i golejant.

CEMENTO TEIDE P TENERIFE 3 – RONCATO CP VIC 5
El Tenerife va aconseguir refer-se d’un 0-3 en contra i de diverses decisions arbitrals polèmiques, i posa la por al cos al Vic amb un 3-3, malgrat acabar cedint en els darrers minuts.
El Vic va ser el segon equip en aconseguir endur-se tres punts de Tenerife aquesta temporada, després de tenir que esforçar-se per desequilibrar un partit que s’estava torçant quan ja el tenien coll avall.

ENRILE PAS ALCOY 3 – HC COINASA LICEO 5
Desprès d’avançar-se en el marcador, l’Alcoy només pot aguantar vint minuts la pressió del Liceo i acaba reben un sever correctiu, que només pot maquillar lleugerament en els minuts finals.
El Liceo fa valer la seva categoria i abans del descans capgira un 1-0 en contra, per acabar passant per sobre del rival en el segon temps. Amb un contundent 1-5 a favor abaixa els braços i deixa que els locals s’aproximin al marcador, però sense donar-los cap opció a res més.