8 de febr. 2010

CP VILAFRANCA 1 - FC BARCELONA 4 (OK LLIGA J.17)

El Vilafranca perd davant el Barça, tot i plantar-li cara

El C.P. Vilafranca i el F.C. Barcelona van disputar un interessant partit corresponent a la 17 jornada de l’OK Lliga. Les diferències en la classificació, es van notar damunt el terreny de joc, tot i que el Vilafranca va plantar cara a un Barça que es va imposar per 1 a 4, davant un pavelló ple d’aficionats que no es van voler perdre l’encontre.

El partit va començar amb un Vilafranca molt posat i ordenat al damunt de la pista, però mica en mica el Barça va anar imposant el seu estil i va ofegar el Vilafranca amb una defensa a sobre dels locals. Els penedesencs tot i això van fer una molt bona primera part, però no van aguantar el ritme que imposaven els homes de Ferran Pujalte. Així al minut 8 de partit Carlos López va avançar el F.C. Barcelona en el marcador posant l’1 a 0. El Vilafranca no es va arronsar, però el Barça arribava amb facilitat davant la porteria defensada per Jordi Domènech, el qual va fer un gran partit aturant to el que va poder, però no va poder fer res quan a manca de 4 minuts per l’acabament una magnifica jugada dels barcelonins va ser rematada per Sergi Panadero després de rebre la passada de la mort d’un company seu i va posar el 0 a 2 en el lluminós. Tot semblava que s’arribaria al descans amb l’avantatge de dos gols favorable als visitants, però a manca de 40 segons una jugada personal de Reinaldo Garcia, el qual va fintar a Javi Sama i es va presentar davant de Jordi Domènech, que poc va poder fer, amb el resultat de 0 a 3 es va arribar al descans.

A la represa el Vilafranca no es va desconcentrar, amb tot el Barça, buscava jugades més llargues per tal de mantenir la possessió de la bola. Quan es portaven jugats 7 minuts de la segona part, Lluís Teixidó va engaltar un fort xut, que va tocar en el defensor vilafranquí Javi Sama i va desviar la bola, la qual va entrar a la porteria penedesenca. Amb el 0 a 4, el Barça ja no pressionava tant, mentre que el Vilafranca intentava retallar distàncies en l’electrònic, i així va ser ja que a manca de 13 minuts per l’acabament del partit, una gran mitja volta de Marçal Montserrat, el qual va engaltar un xut que es va colar per l’escaire d’Aitor Egurrola posant així l’1 a 4. En aquest moment el Barça es va dedicar a controlar el partit, mentre que els locals es intentaven arribar sense perill a la porteria dels barcelonins. Però amb aquest resultat de 1a 4 es va acabar el partit.

Raimon Mascaró.

CAIXA PENEDÈS VILAFRANCA:
Domènech, Boira, Miras, Montserrat i Moreno –equip inicial–; Roger Riba, Sama, Cristian Rodríguez i Ferran Rosa.

BARÇA SORLI DISCAU:
Egurrola, Ordeig, David Paez, Panadero i Carlos López –equip inicial–; Borregán, Adroher, Reinaldo García i Lluís Teixidó.

GOLS: 0-1 (7') Carlos López. 0-2 (21') Panadero. 0-3 (25') Reinaldo García. 0-4 (32') Lluís Teixidó. 1-4 (37') Montserrat.