15 de febr. 2010

OK LLIGA 2009-10 -JORNADA 18-

CE LLEIDA LLISTA BLAVA 4 – CE NOIA FREIXENET 3
El Lleida, amb un plantejament molt seriós va acabar emportant-se tres punts molt importants d’un partit marcat per la igualtat.
El Noia, tot i que va arribar a avançar-se 1-2, es va veure superat pels locals en els darrers minuts del partit.

GEIEG SIDORME HOTELS 8 – CP CERCEDA 1
El GEiEG va aconseguir la seva victòria més clara des de que milita a la OK Lliga contra un dels seus rivals directes, el que li permet continuar a 3 punts de la zona del descens. Tot i l’amplitud del resultat, els grupistes van tenir que esperar fins als darrers minuts per sentenciar definitivament el partit.
La falta d’encert va impedir al Cerceda inquietar al GEiEG mentre el partit estava igualat, i amb el 3-1 es va enfonsar definitivament, permetin al rival golejar-lo a plaer.

CP VILANOVA 3 – CH LLORET 3
El Vilanova es va topar amb un rival molt ben posicionat i ho va passar malament per avançar-se amb claredat al marcador. Finalment va deixar-se empatar a falta de dos minuts pel final.
El Lloret va tenir en Serra el seu àngel de la guarda, quan el partit estava 2-0 a la primera part. A la segona part, i amb molt d’ofici, va igualar per dos cops el marcador, i va aconseguir un empat molt valuós a la pista de l’equip revelació de la temporada.

FC BARCELONA-SORLI DISCAU 6 – PROINOSA IGUALADA HC 0
El Barça ha sorprès a l’Igualada ja en el primer minut, i s’ha trobat un camí pla per a obtenir una victòria molt folgada davant d’un rival poc ambiciós. La golejada li serveix per recuperar el liderat de la OK Lliga.
L’Igualada, amb un plantejament molt conservador, no ha tingut cap opció per treure quelcom de positiu de la seva visita al Palau. La combinació d’altres resultats el deixen en una situació molt compromesa a la classificació.

TECNOL REUS D 8 – CAIXA PENEDÈS CP VILAFRANCA 2
El Reus, amb un contundent 4-0 al descans, va fer el que va voler amb un feble Vilafranca, i continua en la seva lluita en busca de la quarta posició.
El Vilafranca va mostrar-se innocent i va rebre un bon correctiu, que hauria pogut ser escandalós si no fos pel gran partit del seu porter Domènech. Amb un 8-0 en contra, només va poder maquillar el resultat en els darrers minuts, quan el Reus va abaixar els braços.

RONCATO P VIC 5 – SHUM MAÇANET 3
El Vic va tenir que suar tinta per desfer-se d’un rival a priori inferior, i fins als minuts finals no va poder sentenciar definitivament el partit.
El SHUM va avançar-se al marcador desprès va igualar el resultat en dos ocasions, però finalment va sucumbir davant el millor encert local.

HC COINASA LICEO 5 – CEMENTO TEIDE P TENERIFE 3
El Liceo no deixa opcions a les sorpreses i des de un bon principi es fa amb el control del joc i acaba aconseguint una còmoda victòria que el manté com a líder de la taula.
El Tenerife no pot inquietar en cap moment al Liceo en un partit sense gaire història.

ENRILE PAS ALCOY 2 – SATHER BLANES HCF 5
L’Alcoy s’avança, però no pot amb la onada de joc visitant i acaba perdent tres punts molt importants per a mantenir-se a la part tranquil•la de la classificació.
Un Blanes en ratxa, i amb un Jepi Selva estel•lar, no s’arronsa davant el clima hostil i agressiu que es troba a la pista de l’Alcoy, i s’emporta la victòria amb autoritat.