15 de febr. 2010

REUS D 8 - CP VILAFRANCA 2 (OK LLIGA J.18)

El Vilafranca pateix una nova desfeta a Reus

El Caixa Penedès Vilafranca i el Tecnol Reus Deportiu encetaven divendres la 18 jornada de l’Ok Lliga, a priori els reusencs eren favorits per guanyar el partit i així ho van fer, però això no va ser inconvenient perquè uns quants seguidors de l’Eskamot Blau es desplacessin a la capital del Baix Camp per animar al Patí, en un partit on el Vilafranca no hi va poder fer res davant la superioritat del recent campió de la Copa Continental.

El partit va començar de la pitjor manera que es podia, ja que l’àrbitre valencià Melero va mostrar una targeta blava a Marçal Montserrat al minut 3 de partit, la targeta va ser molt discutida per part dels aficionats vilafranquins. L’encarregat de llançar la falta va ser l’italià Mirko Bertolucci, però el seu xut el va aturar Jordi Domènech. La inferioritat amb que havien quedat els penedesencs la va aprofitar el Negro Páez per establir el 1-0 en el marcador d’un fort xut en el minut 4 de partit. A partir d’aquest moment el Vilafranca va quedar molt tocat, i més quan al cap d’un minut el germà petit dels Bertolucci establia el 2 a 0. El Vilafranca intentava sense gaire encert arribar a la porteria de Trabal, un xut que es va estavellar a la base de la pal de la porteria va ser l’ocasió més clara dels vilafranquins. Per contra, el Reus tenia cada vegada més oportunitats i per ampliar el seu avantatge en el marcador, i així va ser quan en el minut 13 de partit, de nou l’italià Mirko Bertolucci feia el 3-0. Quan tot semblava que acabaria amb aquest resultat, l’exjugador del Vilafranca, Xavi Caldú, feia el 4 a 0 a manca de 1 minut pel descans.

La segona part va ser una còpia exacte de la primera, però on els germans Bertlucci anaven amb moltes més ganes. Així el minut 7 de la segona part, Sandro Bertolucci feia el 5 a 0 pels locals, i en el mateix minut, de nou l’italià, feia el 6-0 de penal. La moral vilafranquina estava per terra, en un partit on el C.P. Vilafranca havia sortit a la pista sense cap mena de ganes. I d’això se’n va aprofitar el Reus, on una feble defensa vilafranquina va fer que, de nou Mirko Bertolucci, fes el 7 a 0 d’una excel•lent jugada personal, el qual va agafar la bola a mitja pista, es va escapar per la banda, va entrar dins l’àrea i va posar la bola a l’interior de la porteria penedesenca, sense que Domènech hi pogués fer res. El Reus no afluixava el seu ritme, i a manca de 14 minuts per l’acabament del partit va fer el 8-0. Quedava un quart d’hora mal comptat i el Reus podia haver ampliat el marcador, però Jordi Domènech va parar tot el que se li va acostar, en un partit on el porter vilafranquí, tot i encaixar 8 gols, va ser el millor del seu equip, ja que de no ser per ell, la golejada hagués estat encara major. A manca de 3 minuts, Sergio Miras va posar el 8-1, i a 50 segons pel final, Sebas Moreno feia el 8-2, maquillant així el resultat. Al Vilafranca li queda que passi ràpid el “Tourmalet”, i després haurà de començar a sumar punts si es vol quedar a l’Ok Lliga l’any vinent.

Raimon Mascaró.

REUS DEPORTIU: Trabal, Garcia, Caldú (1), Páez (1), M. Bertolucci (3) – cinc inicial – A. Bertolucci (3), Gil, Molet i Casanovas

C.P. VILAFRNACA: Domènech, Miras (1), Moreno (1), Montserrat, Boira –cinc inicial- Riba, Rodríguez, Sama i Rosa

Targeta Blava: Marçal Montserrat

Faltes: Reus 9 // Vilafranca 7

Texte i fotos: CP Vilafranca