1 de març 2010

COPA DEL REY 2010 -FINAL-

EL VIC REVALIDA EL TÍTOL.

CP VILANOVA 2 – RONCATO CP VIC 4

El Vic s’ha proclamat com a brillant campió de la Copa del Rey 2010, en derrotar al Vilanova per 2-4 en una final intensa, viscuda en un pavelló a vessar amb dues aficions entregades.

El partit ha tingut un començament força intens, amb diverses ocasions pels dos equips, desbaratades per grans intervencions de Sergi Fernández i David Arellano. Marc Torra –que després ha sigut declarat MVP del partit- ha sigut l’encarregat d’inaugurar el marcador en favor del Vic, quan s’arribava a l’equador del primer temps. El Vilanova ha trepitjat una mica més l’accelerador, en busca del gol de l’empat, però sense gaire fortuna. Mentrestant, el Vic també intentava buscar un gol que li donés més tranquil•litat, però tampoc mostrava la lucidesa necessària per resoldre les ocasions que va crear. Així dons, amb un resultat tant obert com el 0-1s’arrivaba al descans.

El inici del segon temps va ser un calc de l’inici del primer, amb jugades de perill en ambdues porteries. Quan es portaven cinc minuts de la represa el Vic tornava a marcar i s’anava 0-2, però la resposta vilanovina va ser immediata, i al cap de pocs segons, Raül Marín feia l’1-2. Amb molts minuts pel davant encara, el partit anava guanyant en emoció donat l’ajustat del resultat i que cap equip mostrava símptomes de decantar clarament la balança cap el seu costat.

A manca de sis minuts pel final Borja López feia embogir a la afició vigatana al fer el 1-3 que, ara si, encarrilava el títol direcció a Vic. Tres minuts més tard, i amb un Vilanova completament bolcat a l’atac, Marc Torra sentenciava el partit en transformar una falta directa en l’1-4. El Vilanova a fet el 2-4 definitiu a manca de pocs segons del final i amb tot decidit.

D’aquesta forma el Vic ha aconseguit el seu tercer títol de Copa de la seva història, el segon de forma consecutiva.

ENHORABONA ALS CAMPIONS!!

Durant aquesta setmana publicarem un ampli resum de la competició, amb cròniques, fotografies i declaracions.