23 de març 2010

CP TENERIFE 2 - CP VILAFRANCA 2 (OK LLIGA J.22)

EL VILAFRANCA TREU EN EMPAT DE TENRIFE

El Caixa Penedès- Patí Vilafranca es desplaçava aquest cap de setmana fins les Illes Canàries per jugar contra el Cementos Teide Tenerife, que està situat en setena posició a la taula classificatòria, i on hi juga l’ex-vilafranquí Marc Soler.

L’equip vilafranquí va començar el partit en el Multiusos Pancho Camuria amb un domini total del joc, desplegant-lo d’una manera molt lluïda. De seguida, en el minut 3 de joc, Sergi Miras engaltava un fort xut des de mitja pista, i a dins l’àrea, Cristian Rodríguez, desviava la bola fent-la canviar la trajectòria i feia pujar el primer gol en el marcador. Cal destacar el bon nivell de joc del jove jugador vilafranquí, que suma tres gols en dos partits (i que està convocat per jugar amb la selecció espanyola la Taça Latina). Amb el resultat favorable, l’equip del Alt Penedès buscava augmentar la diferencia en el marcador i va tenir forces oportunitats, on podríem destacar una ocasió de Marçal Montserrat que va fer lluir el porter italià del Tenerife, Edi Nicoletti. De mica en mica, l’equip local començava a entrar en joc però la bona defensa vilafranquina i el gran partit del porter Jordi Domènech van impedir el gol local en aquesta primera part. L’equip local semblava que no volia guanyar, i només va destacar la qualitat de Matías Platero.

A la segona part els homes de Ricard Muñoz van sortir molt concentrats i amb ganes de seguir dominat el joc i el marcador, i feia entrar a la pista el capità de l’equip, Roger Boira, que no havia jugat a la primera part. I quan només s’havien jugat dos minuts d’aquesta segona part, Sergi Miras feia el 0-2, d’un fort xut des de fora l’àrea. Amb aquest resultat favorable a l’equip penedesenc, l’entrenador local, el vigatà Mateo de Ramon, va demanar temps mort, per intentar capgirar el resultat. Des d’aquest moment els jugadors de les Illes Canàries van jugar a un altre nivell, molt més agressius. En el minut 29, l’equip del Tenerife, amb una jugada de qualitat de Matias Platero feia el 1-2. Tot i el gol en contra l’equip vilafranquí seguia fent un bon joc. Cal destacar una gran assistència de Roger Riba que rematava Sebas Moreno, però el porter local va aturar. A manca de 7 minuts per la finalització del partit, el jugador local Costa va veure targeta vermella per agredir amb un cop d’estic a l’alçada del genoll a Marçal Montserrat. A partir d’aquest moment l’equip vilafranquí disposava d’una falta directa, L’encarregat de fer el llançament va ser Sergi Miras, el qual va ser aturat per el porter local Nicoletti. En aquests moments de joc, l’equip vilafranquí, que disposava de superioritat numèrica de quatre minuts, van assetjar la porteria canària però no van poder marcar, dintre d’aquests quatre minuts el Vilafranca va disposar d’un penal que va tornar a xutar Sergi Miras, però el seu llançament va sortir fora. El partit s’acabava i l’equip vilafranquí a manca de 1:46 feia la desena falta, l’encarregat de fer el seu llançament va ser Michele Achili, que no va perdonar i feia pujar el 2-2 al marcador, un resultat molt enganyós, en un partit que el millor equip sobre la pista va ser el Caixa Penedès Club Patí Vilafranca.

Jordi Mascaró.

Cementos Teide Tenerife: Nicoletti, Costa, Coy, Soler, Rodríguez – cinc inicial- Sanchez, Achili, Platero.

CP Vilafranca: Doménech, Rodríguez, Miras, Riba, Moreno –cinc inicial- Montserrat i Boira.

Gols: 0-1, m. 3: Cristian Rodríguez, .0-2, m. 27: Sergio Miras.1-2, m. 29: Matías Platero, .2-2, m. 49: Michelle Achilli, de falta directa.