22 de març 2010

MARIOTTI FITXA PEL CP VILAFRANCA

El CP Vilafranca ens ha fet arribar aquesta nota de premsa:

ENRICO MARIOTTI NOU FITXATGE DEL CAIXA PENEDÈS CLUB PATÍ VILAFRANCA

Enrico Marotti s'ha convertit en nou jugador del Caixa Penedès Patí Vilafranca. Mariotti és un dels jugadors més reconeguts de l'hoquei sobre patins i un dels jugadors que més títols ha guanyat en aquest esport.

Mariotti, un dels millors passadors que mai ha tingut l'hoquei, va néixer a Grosseto (Itàlia) el 8 de gener de 1969. Es va formar com a jugador en el Circolo Pattinatori Grosseto on va guanyar la majoria de títols amb les categories inferiors. Al 1983 es va traslladar al Reggia Emilia, posteriorment va fitxar per l’Amatori Vercelli, el Hockey Monza, el Seregno i el Novara, on va guanyar 4 lligues, 5 copes d’Itàlia i 3 Copes de la Cers. L’any1996 va fer el salt a la Divisió d’Honor espanyola, on va fitxar pel F.C. Barcelona (i alhora va ser el primer jugador italià en vestir la camiseta blau-grana), amb el Barça va guanyar una Copa d’Europa davant el Porto per 4 a 3 amb un gol seu decisiu, la Copa Intercontinental, una Supercopa d’Europa i 2 lligues espanyoles. Després de 3 temporades a la capital catalana, va anar a jugar a la capital del Baix Camp, amb el Reus Deportiu.

Després del seu pas pel Reus, va tornar a Itàlia per fitxar pel Prato, i posteriorment al Follonica, equip amb el que va guanyar 4 lligues italianes, 4 copes italianes, una Copa de la Cers , una Copa de Campions i una Copa Intercontinental. Després del seu pas pel Follonica va jugar 6 mesos al ASD Bassano 54 i l’any passat va voler fitxar pel C.P. Voltregà, però problemes burocràtics li van impedir poder jugar amb els de l’Osona.

A més a més, Mariotti ha guanyat tots els títols possibles amb la selecció italiana: un Campionat del Món, un campionat d’Europa, una medalla de bronze als Jocs Olímpics de Barcelona 92 i va ser elegit el jugador més valuós del món en la Copa del Món de Milà l’any 93. Després dels problemes de l’any passat, enguany l’Enrico s’ha convertit en el nou fitxatge del Caixa Penedès Club Patí Vilafranca, on divendres passat va fer el seu debut oficial amb la samarreta del C.P.Vilafranca a la pista del Sant Feliu de Codines amb l'equip de 2ª Catalana, on el C.P. Vilafranca va guanyar per 4 a 5 amb un gol de Mariotti. L'Enrico arriba a Vilafranca carregat d’il·lusió i amb moltes ganes d’ensenyar i formar als més joves tot el que ell sap del món de l' hoquei, i espera aportar l’experiència i veterania que el caracteritzen.