16 de març 2010

CP VILAFRANCA 4 - PAS ALCOY 4 (OK LLIGA J.21)

El Caixa Penedès Patí Vilafranca remota i empata amb l’Alcoi

El Caixa Penedès Patí Vilafranca i l’Enrile PAS Alcoi, van disputar un dels partits més emocionats de la 21ª jornada de l’OK Lliga. El vilafranquins començaven la seva lliga, hi havien de sumar els 3 punts per intentar sumar punts i escalar llocs a la classificació. Els alcoians, volien guanyar per intentar escapar-se de les posicions de descens, però ni uns ni els altres ho van poder fer, ja que el partit va acabar amb empat a 4.

Els vilafranquins van començar nerviosos, ja que l’Alcoi es va avançar en el minut 5 de partit, mitjançant Crisitan Santiago. Els vilafranquins sabien la importància del partit i no es van deixar sorprendre pels alcoians i 7 minuts després que els valencians marquessin, Marçal Montserrat va fer l’empat a 1, i tant sols dos minuts després de nou els torrelevitenc, Marçal Montserrat va fer el 2 a 1 de penal. Quedaven 9 minuts per la finalització de la primera meitat, i l’Enrile PAS Alcoi arribava amb perill a la porteria defensada per Jordi Domènech, però les seves jugades anaven fora o s’estavellaven al cos del porter vilafranquí. El Vilafranca igual que els alacantins no donava res per fet, i s’acostava amb molta intenció davant la porteria alcoiana, però cap jugada va donar el seu fruit, i amb l’avantatge mínim de 2 a 1 favorable els penedesencs es va arribar al descans.

A la segona meitat el Vilafranca va sortir adormit i amb una defensa fluixa, cosa que els alcoians van aprofitar i en el mateix minut van capgirar el marcador. Això passava en el minut 4 de la segona part, quan l’ex-vilafranquí Lluís Rodero posava la igualada en el marcador, mitjançant un gol fantasma, on els àrbitres van dir que la bola havia entrat a la porteria vilafranquina, davant de les protestes de tots els aficionats al Patí assistents al pavelló. En el mateix minut Carlos Maggio posava el 2 a 3 en el marcador, en una jugada que la bola a passar per sota les cames del porter vilafranquí.. Amb la remuntada de l’Alcoi, el Vilafranca semblava que s’ensorrava, ja que només 4 minuts després de capgirar el marcador, els alacantins ampliaven l’electrònic mitjançant Cristian Santiago. Encara quedaven 17 minuts, però l’Alcoi no va saber rematar la feina i va deixar jugar a un Vilafranca que mica en mica es va fer el dominador del partit. Ricard Muñoz feia moure la banqueta vilafranquina per intentar trobar un revulsiu, aquest va ser el jove Cristian Rodríguez, que amb la seva incorporació a la pista va fer anar de corcoll la defensa alacantina. Ja que a manca de 8 minuts Rodríguez va retallar diferències per part dels penedesencs, posant el 3 a 4 en el lluminós. El Vilafranca es va créixer i 2 minuts després de nou Cristian Rodríguez feia l’empat a 4, mitjançant un xut magistral de falta (i fent el millor gol de la nit) que va sobrepassar la tanca de l’Alcoi i es va escolar per damunt de l’espatlla d’Álvaro Navedo, col•locant l’empat a 4 en el marcador. Quedaven 6 minuts, i el Vilafranca era qui més ho intentava, fins hi tot, els àrbitres no van donar gol una bola que Navedo va treure a la mateixa línia de gol, en una jugada similar a la del 2 gol dels alcoians. A manca d’un min ut i mig, Marçal Montserrat va tenir un llançament de penal que no va executar, ja que els àrbitres van entendre que s’havia mogut i que intentava enganyar al porter, donant la bola a l’Alcoi, davant de la incredulitat i protesta dels aficionats. A manca de 2 segons, Ricard Muñoz va posar cinc jugadors de pista per intentar aprofitar una falta, que el llançament de la qual es va escolar fregant el pal de la porteria d’Álvaro Navedo i que hagués pogut significar el gol de la victòria local, però el marcador no es va moure.

C.P. Vilafranca: Doménech, Riba, Boia, Miras i Moreno –cinc inicial- Montserrat, Sama, Rodríguez i Rosa

Enrile PAS Alcoi: Navedo, Saniago, Maggio, Cañellas i Saez cinc inicial- Rodero i Perez,

Faltes: C.P. Vialfranca 9 // Alcoi 9

Texte i fotos: CP Vilafranca