15 de març 2010

OK LLIGA 2009-10 -JORNADA 21 (II)-

CAIXA PENEDÈS VILAFRANCA 4 – ENRILE PAS ALCOY 4
El Vilafranca finalment lliga un punt que no li serveix per gaire, desprès d’un partit emocionant i amb vàries alternances en el marcador. Unes polèmiques decisions arbitrals haurien pogut decantar el resultat en favor dels vilafranquins.
L’Alcoy aconsegueix avançar-se per dos cops al marcador, però en el tram final, i amb una renda de dos gols, es veu sorprès per el Vilafranca i acaba cedint un empat, que podia haver estat una derrota.

CE NOIA FREIXENET 2 – FC BARCELONA-SORLI DISCAU 3
El Noia domina bona part del partit gràcies a un plantejament seriós i arriba a complicar la vida al Barça, posant-se amb un 2-0 a favor, però acaba sucumbint davant la millor efectivitat blaugrana en els darrers minuts. Quan faltaven pocs segons va desaprofitar una falta directa que li podria haver donat l’empat.
El Barça te que suar per remuntar un 2-0 a començaments del segon temps. A falta d’un minut i escaig per les acaballes, Paez va capgirar definitivament el marcador.

CH LLORET – RONCATO CP VIC
Suspès. Sense data definida.
Les vergonyoses conseqüències de la nevada del passat dilluns, han provocat que el Pavelló Poliesportiu Municipal de Lloret estigui encara sense subministrament elèctric, i amb la incertesa de saber en quina data es retornarà a la normalitat.

SHUM MAÇANET GRUPO MAESTRE 3 – CEMENTO TEIDE P TENERIFE 3
El SHUM va creure en tot moment en les seves possibilitats, i amb un 1-3 en contra no es va arronsar, va ser capaç d’empatar, i en un final d’infart, va tenir opcions d’endur-se la victòria. L’empat va saber a poc als selvatans vist l’esforç fet a la pista, i el punt tampoc els hi serveix per gaire.
El Tenerife continua amb la seva tònica d’anar esgarrapant puntets fora de casa, que li serveixen per anar mantenint-se a la zona tranquil•la de la taula. Amb una mica més d’ambició s’hagués pogut endur els tres punts, però es va veure sorprès per una bona segona part dels locals, que van neutralitzar el seu avantatge de dos gols.

CP CERCEDA 1 - TECNOL REUS D 0
El Cerceda ha sabut defensar a capa i espassa la renda del seu gol del primer temps, i sense fer un gran partit, ha obtingut una victòria que segur que passarà a la seva curta història. Els tres puts li serveixen al Cerceda per a continuar mantenint esperances de permanència.
El Reus, amb baixes i amb el cap posat a la Copa Intercontinental, ha fet un decepcionant partit i s’ha trobat amb una derrota inesperada.