15 de març 2010

RESULTATS DE LES COMPETICIONS EUROPEES

Aquí teniu els resultats dels equips catalans i de la OK lliga que han disputat els seus partits de la Copa de la CERS d'aquest cap de setmana:

COPA DE LA CERS -QUARTS DE FINAL (ANADA)

SATHER BLANES HCF 5 – US COUTRAS (FRA) 1
El Blanes es l’equip que millor ho te per classificar-se per la Final Four de la Cers, desprès d’una treballada victòria contra el Coutras francès. Tot i la diferència, els blanencs van tenir que esperar a la segona part per assegurar la victòria, ja que els francesos van avançar-se en el marcador i van estar molt combatius durant tot l’enfrontament. L’encert de Jepi Selva, amb 3 gols, i del porter Freixes, que va aturar dos penals i tres faltes directes, va ser clau per aconseguir una còmoda diferència de cara al partit de tornada. Igualment, el Blanes no pot presentar-se confiat a França, ja que el Coutras es l’actual líder de la lliga francesa, disposa de bons jugadors argentins, i recordem que ja va eliminar a l’Alcoy en vuitens guanyant-lo en la pista alacantina.

UD OLIVEIRENSE (POR) 4 – HC COINASA LICEO (ESP) 3
El Liceo tindrà que valer-se de la seva qualitat a casa per remuntar una eliminatòria que se li ha posat més complicada del que preveia. L’Oliveirense va fer un partit molt seriós, es va avançar i va portar sempre a remolc als gallecs, que van tenir la sort de poder reduir la diferència de dos gols a manca de pocs segons pel final del partit.

AFP GIOVINAZZO (ITA) 4 – PROINOSA IGUALADA HC 1
L’Igualada es va veure sorprès en terres italianes per un Giovanazzo alentat per un pavelló ple de gom a gom. Amb un 4-0 en contra, Formatjé va poder maquillar el resultat amb un gol que pot ser molt important de cara al partit de tornada a Les Comes.

CP VILANOVA 2 – SL BENFICA (POR) 3
El Vilanova es el que més complicat ho te per passar la eliminatòria, desprès de perdre a casa contra el Benfica, i tenir que jugar-se-la en el partit de tornada en una complicada pista portuguesa. El partit va estar molt igualat, on els vilanovins van capgirar un 0-1 en contra, però no van saber sentenciar quan ho tenien a favor i es van trobar amb dos gols més dels portuguesos, el tercer a pocs segons del final, i tot just desprès de que els locals desaprofitessin una falta directa a favor.