OK LLIGA 2009-10 -JORNADA 20 (1)-

GEIEG SIDORME HOTELS - CE LLEIDA LLISTA BLAVA
7 març, 12:30h

CP VILANOVA 4 - CE NOIA FREIXENET 2
El Vilanova va fer un gran partit, demostrant el perquè es l'equip revelació de la temporada. Esperonat per l'afició, va aconsseguior capgirar un 1-2 en contra en un brillant darrer tram del partit.
El Noia va mostrar les seves dues cares, i amb un bon joc va manar durant quasi tot el partit, però no va mostrar la capacitat de lligar i rematar el partit, que se li va escapar en els darrers compassos.

FC BARCELONA-SORLI DISCAU 6 - CP CERCEDA 1
El Barça, amb la baixa del lesionat Panadero, com un motor diesel va anar de menys a més. Va començar perdent, va arribar al descans guanyant per la mínima, i a la segona part, va arrollar sense concessions a un feble Cerceda.
Només 11 minuts va durar-li al Cerceda la il·lusió de poder treure quelcom de positiu del Palau, el temps que va trigar el Barça de neutralitzar el seu gol inicial.

TECNOL REUS DEPORTIU 1 - CH LLORET 0
El Reus domina i ho intenta, però pateix per guanyar a un combatiu Lloret. Un gol de falta directa amb la segona part ben avançada, li va cabar donant una suada victòria.
El Lloret, molt ben ordenat en defensa, malgrat la derrota, deixa una bona imatge a Reus, d'on amb una mica de sort, hauria pogut treure un resultat més positiu. Continua mantenint a favor el seu "goal-average" particular amb el Reus, un rival directe a la taula.

RONCATO CP VIC 5 - PROINOSA IGUALADA HC 2
El Vic, amb varies baixes, no va acabar pagant l'esforç i la resaca de la Copa, i es va desfer amb certa comoditat del Igualada, per reprendre provisionalment el primer lloc de la classificació.
La visita a Vic no arribava en el millor moment per un Igualada immers en una crisi social i esportiva. Per molt que ho van intentar, els arlequinats no van poder crear dificultats al rival i van acabar sucumbint davant el millor encert local.