Aquí teniu els resultats dels diversos equips catalans que han disputat la Lliga Europea aquest cap de setmana:

LLIGA EUROPEA

GRUP A

ASD ETRURIA FOLLONICA (ITA) 9 – AGD MATARÓ HC 1
Al Follonica i la seva complicada pista, se li va afegir un arbitratge força casolà, creant una situació insalvable pel Mataró, que només va poder aguantar durant els primers deu minuts els embats dels italians. Tres gols consecutius en menys de quatre minuts van posar el patit costa amunt als maresmencs, que van acabar sortint golejats i perdent el “goal-average” particular que tenien a favor. El Mataró ara tindrà que puntuar en el proper partit contra el Vic, i esperar que el Follonica no ho faci contra el Saint Omer, si vol classificar-se per la repesca de la F6, cosa molt complicada.

SAINT OMER (FRA) 2 – RONCATO C PATÍ VIC 2
El Vic necessitava només 1 punt per a classificar-se directament per la F6, i es va limitar a complir amb el seu objectiu. Tot i que el Saint Omer va portar sempre la iniciativa en el resultat, els vigatans, sense tenir que fer cap esforç extraordinari, mantenien sota control el joc i no van deixar que el rival s’escapés en el marcador.

GRUP B

RSV WEIL AM RHEIN (ALE) 1 – TECNOL REUS DEPORTIU 3
El Reus s’ha vist sorprés per un combatiu Weil am Rhein, que ha venut cara la seva derrota, i que durant molts minuts ha mantingut la esperança d’estrenar-se en aquesta lligueta. Els alemanys es van avançar en el marcador al minut 5 i suportar durant tota la primera part l’allau d’atacs reusenc. A la segona part, el Reus va aconseguir anivellar el marcador, i amb molt de treball i patiment ha aconseguit capgira-ho en el tram final del partit. Amb la victòria, el Reus, manté intactes les seves opcions de classificar-se fer la F6 depenent d’ell mateix.

CE NOIA FREIXENET 5 – CANDELÁRIA SC (POR) 1
Amb aquesta victòria, el Noia ha donat un pas molt important per classificar-se directament a la F6, i per evitar de que aquesta s’acabi celebrant a les Açores. Els de Sant Sadurní van ser molt superiors al Candelária, i al descans ja guanyaven per 4-0, tot i haver desaprofitat nombroses ocasions per incrementar la golejada. Durant el segon temps, el Noia es va limitar a adormir el partit i mantenir el resultat, davant d’un innocent rival que no va fer perillar en cap moment la victòria.

GRUP C

CH LLORET 2 – FC BARCELONA-SORLI DISCAU 6
El Lloret s’ha complicat la seva presència a la F6 al cedir els punts al Barça, que es l’únic equip d’aquesta fase prèvia que compta tots els partits amb victòries. Els blaugrana van ser molt superiors als locals durant bona part del partit, i als 20 minuts ja guanyaven per 0-3. Els locals van arribar a acostar-se 2-3, però els blaugranes van tornar a la càrrega i van acabar sentenciant el partit i el seu pas directe a la F6. El passi del Lloret a la repesca de la F6 passa per derrotar al Quevert a casa i que el Barça puntuï a la pista del Bassano.