8 de març 2010

OK LLIGA 2009-10 -JORNADA 20 (II)-

GEIEG SIDORME HOTELS 4 – CE LLEIDA LLISTA BLAVA 3
El GEiEG continua en el seu empeny per demostrar que mereix un lloc a la OK Lliga. Aquest cop, obtenint tres importants punts al derrotar a un rival directe en un emocionant partit, on els grupistes van arribar a tenir un parcial de 4-0 als 15 minuts, i van acabar patint, aguantant estoicament els embats lleidatans.
El Lleida es va veure sorprès per un inici trepidant del GEiEG, però es va refer, va sortir a l’atac, i va arribar a tenir contra les cordes al rival durant molts minuts. Al final, no va poder acabar remuntant i la derrota el manté una jornada més en zona de descens.

HC COINASA LICEO 9 – CAIXA PENEDÈS P VILAFRANCA 4
Un encertat Liceo va desfer-se amb relativa facilitat del Vilafranca i continua una jornada més com a líder solitari de la classificació.
El Vilafranca no va poder fer res contra un Liceo molt inspirat, tot i arribar a posar-se 3-2 al marcador. La qualitat dels jugadors liceistes i un arbitratge molt rigorós van ser claus per deixar sense opcions als penedesencs, que cada jornada que passa, ho tenen pitjor per mantenir la categoria.

ENRILE PAS ALCOY 5 – SHUM MAÇANET GRUPO MAESTRE 4
L’Alcoy va escombrar cap a casa tres valiosíssims punts després d’un emocionant partit marcat per un polèmic arbitratge, on va destacar la figura del seu porter Nevedo.
Cada partit es torna una mena de Via Crucis per un SHUM que ja es veu abocat en el descens. Aquest cop, desprès d’avançar-se, es troba amb un 5-2 en contra, i desprès de remuntar i comptar amb nombroses oportunitats per tornar a capgirar el marcador, la seva falta d’encert l’acaba condemnant.

CEMENTO TEIDE P TENERIFE 7 – SATHER BLANES HCF 3
Tot i la golejada, el Tenerife va patir per doblegar a un combatiu Blanes. Un inspirat Achilli va encarrilar la victòria dels illencs en els darrers cinc minuts, i els tres punts permeten al Tenerife continuar a la zona tranquil•la de la taula.
El hat-trick d’Armengol no va impedir la desfeta del Blanes, que va arribar als cinc minuts finals del partit amb un incert i obert 2-2. El millor encert tinerfeny en uns minuts bojos van fer sucumbir als selvatans.