RESULTATS D'AQUEST CAP DE SETMANA

OK LLIGA
JORNADA 24 (2)

RONCATO CP VIC 2 – CE LLEIDA LLISTA BLAVA 1
El Vic va aconseguir in extremis tres punts d’or que li serveixen per continuar aferrat a les primeres posicions de la classificació. Els vigatans anaven empatant quan, a falta de sis segons pel final, Marc torra va transformar una falta directa que els hi donava la victòria.
El Lleida va fer un plantejament ultraconservador i va posar molt difícils les coses al Vic. Amb una mica més d’ambició podrien haver-se emportat algun puntet de Vic. Els lleidatans van avançar-se en el marcador tot just iniciar-se la segona part, però els locals van contrarestar la diferencia tot seguit i van acabar guanyant.

ENRILE PAS ALCOY 9 – CP CERCEDA 10
L’Alcoy va començar molt malament un partit que era vital per poder allunyar-se de la part baixa de la taula. Els alacantins van veure com el Cerceda s’avançava 0-3, però aconseguien empatar a 4 abans del descans. Finalment va acabar perdent en una esbojarrada segona part, on va tenir la oportunitat d’empatar amb una falta directa a en el darrer segon.
El Cerceda continua somiant amb la permanència gracies a un vibrant partit on l’encert a bola aturada va ser clau, ja que mentre els gallecs aprofitaven les seves oportunitats, l’Alcoy les va fallar totes.

COPA CERS
QUARTS DE FINAL (TORNADA)

US COUTRAS (FRA) 3 – SATHER BLANES HCF 3
El Blanes va tenir que enfrontar-se amb una pista deficient, mes de 3.000 espectadors, un arbitratge polèmic i un rival molt seriós, que va arribar a posar-se 3-1 al descans. Dos gols providencials d’Àlex Ridaura als segon temps, van trencar el partit i el empat va donar la classificació als blanencs. Global eliminatòria: Blanes 8 – Coutras 4

HC COINASA LICEO (ESP) 5 – UD OLIVEIRENSE (POR) 1
El Liceo va fer valer la seva gran efectivitat a casa per golejar a un Oliveirense ultradefensiu i superar el resultat de 4-3 en contra de l’anada. Un cop els corunyessos van obril la llauna portuguesa, cap al minut 15 de partit, la seva reacció va ser contundent. Global eliminatòria: Oliveirense 5 – Liceo 9

PROINOSA IGUALADA HC 8 – AFP GIOVINAZZO (ITA) 0
L’Igualda necessitava remuntar 3 gols en contra del partit d’anada, i ho va fer de forma brillant i contundent davant d’uns 700 aficionats aplegats a Les Comes. Els Igualadins ja havien igualat la eliminatòria en una primera part de videoteca, on van tenir completament sucumbit al Giovanazzo, i van acabar de segellar la classificació en una no menys fantàstica segona part d’un partit rodó. Global eliminatòria: Giovanazzo 4 – Igualada 9

SL BENFICA (POR) 3 – CP VILANOVA 3
Un empat a la complicada pista del Benfica hauria sigut un bon resultat si no fos perquè el Vilanova tenia la missió de contrarestar un 2-3 en contra del partit d’anada. Els vilanovins van fer un plantejament molt seriós i van dominar el joc durant moltes fases del partit. Fins i tot es van avançar de bon començament, i van igualar per dos cops el marcador en contra, però la seva lluita no va obtenir el premi d’un gol que pogués forçar la pròrroga i els hi donés opcions de classificació. Global eliminatòria: Vilanova 5 – Benfica 6