3 de maig 2010

OK LLIGA 2009-10 -JORNADA 26-

TECNOL REUS D 2 – FC BARCELONA SORLI DISCAU 5
El Reus s’ha vist sorprès per el Barça en el primer temps, i durant la segona part no ha trobat la fórmula per foradar la defensa blaugrana.
El Barça ha noquejat al Reus amb un 0-4 en el primer quart d’hora, i desprès ha sabut tallar perfectament les ofensives rivals.

RONCATO CP VIC 7 – CP VILANOVA 3
Un gran Vic deixa sense cap opció al Vilanova des d’un bon principi, gràcies, entre altres, als quatre gols de Titi Roca.
El Vilanova no pot fer res, dominat en tot moment pel Vic, i aguanta com pot per no rebre una golejada més àmplia.

HC COINASA LICEO 5 - GEIEG SIDORME HOTELS 2
El Liceo va tenir que posar-se les piles en el segon temps per doblegar a un GEiEG que havia aconseguit intimidar-lo amb un empat a 2 al inici de la represa.
El GEiEG s’avança en els minuts inicials, controla al Liceo durant tota la primera part, però acaba sucumbint davant de la efectivitat de la màquina liceista.

ENRILE PAS ALCOY 4 – CE LLEIDA LLISTA BLAVA 3
L’Alcoy va aconseguir lligar tres punts molt importants per a continuar un any més a la OK Lliga, desprès d’una treballada victòria contra un rival directe que no li va posar les coses fàcils.
El Lleida va avançar-se en el marcador, i tot i trobar-se amb un 4-1 en contra, va tenir a l’Alcoy contra les cordes en els darrers minuts, quan es va posar 4-3. La permanència comença a allunyar-se.

CEMETO TEIDE CP TENERIFE 1 – CE NOIA FREIXENET 2
El Tenerife va acabar cedint els punts en els darrer minut d’un partit molt disputat i igualat.
Una falta directa en el darrer minut dona la victòria al Noia, que, també en el darrer minut de la primera part, va saber contrarestar el 1-0 inicial dels illencs.

SHUM MAÇANET GRUPO MAESTRE 3 – CP CERCEDA 4
El SHUM, tot i igualar el resultat per tres cops, es incapaç de capgirar el marcador i acaba derrotat en el darrer minut. La victòria de l’Alcoy l’ha condemnat definitivament al descens de categoria
El Cerceda aconsegueix donar un pas més en la seva lluita per la permanència amb una treballada victòria in extremis contra un rival directe,

CAIXA PENEDÈS CP VILAFRANCA 1 – CH LLORET 2
Un Vilafranca molt gris rep com una llosa a sobre un 0-2 en contra, que li ha significat insalvable. Encara que hagués guanyat no li hauria servit de res, ja que la victòria de l’Alcoy s’ha traduït en el descens matemàtic de categoria.
El Lloret, sense fer un gran partit i esforçant-se lo just, s’emporta tres punts que li venen molt bé per continuar lluitant per la quarta plaça.

PROINOSA IGUALADA HC 3 – SATHER BLANES HCF 4
L’Igualada aconsegueix remuntar un 0-2 en contra, però no va poder aturar la reacció blanenca, i en els darrers minuts va topar amb el porter rival que va esvair les seves opcions d’empat.
El Blanes va fer una bona actuació, avançant-se i dominat bona part del partit, i sabent aguantar quan l’Igualada va portar el perill.