8 de juny 2010

CE LLEIDA 5 - CP VILAFRANCA 2 (OK LLIGA, J.29)

EL C.P. VILAFRANCA PATEIX LA ÚLTIMA DERROTA FORA DE CASA DE LA TEMPORADA

El Lleida Llista Blava i el Caixa Penedès Patí Vilafranca es van enfrontar en la penúltima jornada de la Oklliga. El partit era intranscendent pels vilafranquins, ja que aquesta temporada ja no tenen res a fer, però pel Lleida era un partit a vida o mort, ja que encara té opcions de salvar-se.

El partit va començar amb els dos equips molt motivats, ja que des de bon principi les ocasions es succeïen a una i l’altra porteria, però tant les defenses com els porters estaven molt encertats. Els minuts passaven i ni un equip ni l’altre aconseguia fer gol, semblava que el Lleida, una mica més atrevit, podria aconseguir perforar la porteria de Domènech. Veient això, el tècnic vilafranquí Ricard Muñoz, va donar entrada a la pista al veterà Mariotti per veure si podia canviar el signe del partit, però res, sinó el contrari, quan a manca de 5 minuts per l’acabament del partit, el jove lleidatà Jordi Casanovas va aconseguir batre d’un xut fort i sec al porter vilafranquí, fent l'1-0, resultat amb què s’arribaria al descans.

A la segona part, Muñoz va donar entrada al jove Ferran Rosa, que va revolucionar el partit, i quan tant sols es portaven 5 minuts jugats de la represa va fer d’un fort xut l’empat a 1. Semblava que el Vilafranca reaccionava, ja que el joc era més agressiu i ràpid, però el Lleida no es va deixar intimidar i va tornar a buscar amb insistència la porteria vilafranquina. 8 minuts més tard de l’empat vilafranquí, Gerard Vergés va posar per davant en el marcador als del Segrià. I tant sols 35 segons després Antoni Seró distanciava encara més el Lleida posant el 3 a 1. Semblava que el Vilafranca reaccionava, ja que 20 segons més tard, Roger Riba feia el 3 a 2. A partir d’aquest moment, els homes veterans del Vilafranca que s’havien de posar l’equip a l’esquena i tirar el partit endavant es van desdibuixar, i el Lleida va sentenciar amb 2 gols més: un de Vergés, a manca de 5 minuts d’un fort xut, on Domènech, no va poder fer res, i l’altra a manca de 58 segons de Tomàs Andreu.

Amb aquest resultat el Lleida encara té opcions de mantenir la categoria, però depèn de tercers, mentre que el C.P. Vilafranca ja pensa en la propera temporada.

C.E: Lleida: Gascón, Rafols, Giralt, Soteras i Tomàs –cinc inicial- Seró, Vergés, Trilla i Casanovas

C.P. Vilafranca: Domènech, Boira, Montserrat, Miras i Moreno –cinc inical- Mariotti, Riba, Rosa i Rodríguez.

Targetes blaves: Moreno (C.P. Vilafranca)

Texte i fotos: CP Vilafranca