7 de juny 2010

OK LLIGA 2009-10 - JORNADA 29-

RONCATO CP VIC 5 – SATHER BLANES HCF 3
El Vic ha sabut redreçar un partit que se li ha girat en un parell de cops, i que ha servit per acomiadar-se de la seva afició desprès d’una gran temporada. La victòria retorna als vigatans a la segona posició de la taula, que tindran que defensar la jornada que ve a la pista del Liceo.
El Blanes s’avança de bon començament i aconsegueix arribar al descans mantenint al Vic a ratlla. A la segona part torna a avançar-se, però acaba sucumbint davant de la efectivitat local.

TECNOL REUS D 6 – HC COINASA LICEO 5
El Reus s’ha assegurat la quarta plaça desprès d’aconseguir una treballada victòria en els darrers instants d’un partit molt igualat, que ha servit d’homenatge al seu capità Jordi García, i d’acomiadament a molts altres jugadors.
El Liceo ha donat matemàticament el títol de lliga al Barça al perdre el seu partit, on s’ha mostrat molt batallador en tot moment.

FC BARCELONA SORLI DISCAU 7 – ENRILE PAS ALCOY 1
El Barça, que ja arribava com a campió de lliga al partit, a ofert a la seva afició un festival de joc i gols, que ha acabat convertit en un homenatge a Teixidó i Tarrés.
L’Alcoy ha sigut una mera comparsa en un partit on els barcelonistes s’han autohomenatjat . Els alacantins tindran que patir fins la darrera jornada per assegurar-se la permanència.

CP VILANOVA 5 – CEMENTO TEIDE CP TENERIFE 4
El Vilanova va acabar imposant-se per la mínima desprès d’anar guanyant 4-1 un partit sense cap transcendència per cap dels dos equips, i que si menys no, ha servit per que els seus jugadors s’acomiadin de la seva afició amb bon gust de boca.
El Tenerife, que desprès d’un 3-0 ha anat sempre tres gols per darrera, s’ha pogut acostar amb el definitiu 5-4 però sense fer patir en excés als locals per la victòria.

GEIEG SIDORME HOTELS 4 – SHUM MAÇANET GRUPO MAESTRE 5
El GEiEG s’ha complicat la permanència al perdre a casa contra el descendit SHUM, desprès d’un partit ple d’alternaces i que els grupistes van deixar escapar en els 10 darrers minuts quan guanyaven 4-2.
Sembla que al SHUM li va bé el jugar sense cap pressió. Desprès de veure com els hi capgiraven el seu primer avantatge, no van defallir i van acabar guanyant el partit.

CE LLEIDA LLISTA BLAVA 5 – CAIXA PENEDÈS CP VILAFRANCA 2
El Lleida manté vives les esperances de salvació desprès de la seva victòria i la combinació dels resultats de la resta de rivals. El partit va començar molt igualat, però els lleidatans van saber fer-se amb les regnes gràcies a una bona segona part.
El Vilafranca va marxar al descans amb un mínim avantatge, que no va poder mantenir durant el segon temps, dominat des d’un bon principi pels locals.

CE NOIA FREIXENET 10 – PROINOSA IGUALADA HC 3
El Noia es va acomiadar de la seva afició amb un brillant i espectacular partit per part dels dos equips, que no es jugaven res, i que va servir per acomiadar a Bel, Cabestany i Cáceres.
L’Igualada, tot i no tenir gaire encert, va unir-se a la festa anoienca contribuint amb un bon joc, el que va fer molt entretingut el partit.

CP CERCEDA 5 – CH LLORET 3
El Cerceda continua aferrat a les seves possibilitats de salvació, derrotant folgadament a un Lloret que no va mostrar gaire ambició.
El lloret va jugar un partit de pur tràmit, ja que no es jugava absolutament res, i tot i avançar-se, la seva relaxació els hi va fer tornar de Galicia de buit.