16 de set. 2010

ELS NOSTRES PROTAGONISTES DE LA TEMPORADA 2009-10


JOAN TORNER

El primer que t’inspira en Joan Torner quan tractes amb ell, es bondat. La seva figura espigada, la seva mirada, el seu parlar tranquil, amb un mig somriure... tot et transmet unes bones vibracions... que et donen ganes de deixar-li les claus de casa i el PIN de la targeta de crèdit!

Vaig tenir el plaer de coincidir amb en Joan Torner mercès a la campanya solidària que vam encetar des de A KOPS D’STICK en benefici de la fundació que presideix, AMICS D’EN JOAN PETIT – NENS AMB CÀNCER (que, tot sigui dit, no va tenir gaire èxit... a veure si aquest any ens posem les piles!!). Desprès vaig tenir la ocasió de reviure temps passats, al seguir-lo en la seva nova “segona joventut” amb els veterans del FC Barcelona, on deixa la “bondat” de banda quan es a dins de la pista, per mostrar que encara manté intacta la seva classe i la seva competitivitat.

Quedarà per a la història de aquesta temporada la jugada de la final del Old Stars, on amb un 4-0 a favor a manca de tres o quatre minuts pel final, en Joan Torner, amb 48 anys a sobre, va recórrer mitja pista per llançar-se a les cames d’un jugador del Tordera que marxava sol a porteria, evitant el possible 4-1.