20 de set. 2010

ELS NOSTRES PROTAGONISTES DE LA TEMPORADA 2009-10


SERGI FERNÀNDEZ

Desprès de la experiència viscuda a la Copa del Rey 2010, celebrada a Lloret, vam decidir promoure una votació popular des de el nostre web per triar al que va ser el millor jugador de la competició. La enquesta quasi no va tenir color: Sergi Fernàndez, el porter del CP Vic, va guanyar de carrer (veieu aquí els resultats).

Ens vam embarcar en la empresa d’organitzar el Trofeu al millor jugador de la Copa, moguts per la eufòria del moment... sense tenir ni el consens dels clubs, ni de la federació, ni tant sols un patrocinador que es fes càrrec de les despeses de l’adquisició del trofeu i la entrega al guanyador... però finalment ho vam tirar endavant amb èxit!

Ja amb el trofeu a la mà, només quedava posar-nos d’acord amb el club d’en Sergi Fernández per poder fer la entrega amb tots els honors. No se ben bé si es que no van arribar els e-mails, no es va donar  l'encàrrec a la persona adient, o, simplement, van “passar” de tot... però la qüestió es que la temporada s’acabava i el CP Vic no donava senyals de vida...

Finalment vam poder contactar directament amb en Sergi Fernández per exposar-li el cas. Ell va moure els fils que va poder i, per fi, li vam fer la entrega del nostre modest trofeu (subvencionat per un patrocinador que s’ha volgut mantenir en l’anonimat) en el pròleg del partit que enfrontava el CP Vic amb el Reus Deportiu.

Aquesta nova temporada, en Sergi Fernàndez militarà en les files del FC Barcelona. La seva qualitat no dona a cap mena de discussió, en A KOPS D’STICK estem segurs que triomfarà i li volem enviar els nostres millors desitjos per a que gaudeixi d’una trajectòria plena d’èxits.