21 de set. 2010

ELS NOSTRES PROTAGONISTES DE LA TEMPORADA 2009-10


OCTAVI TARRÉS

L’Octavi “Tavi” Tarrés es porter del Barça per partida doble... Si,si... per una banda era el porter suplent del primer equip d’hoquei del FC Barcelona, i alhora era qui quasi sempre ens obria la porta quan volíem entrar a la zona mixta del Palau Blaugrana quan no teníem acreditació.

“Es el més trempat de tots!” em va dir un cop un senyor referint-se a en “Tavi”. I no anava desencaminat. El més habitual després d’un partit era trobar-se a en “Tavi” abraçant-se, fotografiant-se i fent broma amb tot aquell que corria pels vols dels vestidors. En “Tavi” es el que sempre surt dels vestidors per la porta principal, i es te que afrontar a tot l’exèrcit de nens que busquen fotos i autògrafs dels seus ídols, en lloc de fer com altres, i sortir per la porta del darrera.

A l’Octavi li va tocar ser protagonista d’uns dels moments més durs de la temporada, quan van expulsar a Egurrola en la tanda de penals de la semifinal de la Copa del Rey, i ell, en fred i de sorpresa, es va tenir que “menjar el marró” de defensar la porteria en un moment tant crític. Podia transformar-se en heroi... però la sort li va girar la esquena, i, sense tenir cap culpa va ser el que més va sentir la eliminació dels seus.

Malgrat tot, la afició barcelonista sempre ha tingut present el amor manifest d’en Tavi pels colors blau i grana, prova d’això va ser el emotiu homenatge que va rebre del Palau en el darrer partit de la temporada, quan ja es sabia que Sergi Fernàndez ocuparia el seu lloc en la plantilla la temporada vinent.

Tarrés, culer acèrrim declarat, va dir el dia del seu comiat “soc barcelonista i catalanista, i abans de marxar... ho deixo!”, cosa que ha complert, ja que s’ha estimat més quedar-se en el Barça, donant un cop de mà als nois del filial, en lloc d’acceptar les ofertes que tenia per continuar en el màxim nivell.

Ah! Per cert... aquell senyor que em va dir que “es el més trempat” ... desprès vaig esbrinar que era el seu pare... un altre crack!