25 de nov. 2010

1ª PATXANGA NADALENCA "LA MAURINA"

El dimarts 28 de desembre es celebrarà en les instal·lacions del Sferic de Terrassa la 1ª PATXANGA NADALENCA “LA MAURINA”, un torneig amistós de caire festiu, que pretén ser un bon pretext per a que jugadors i seguidors d’hoquei deixin de banda les exigències de la competició, i acomiadin l’any d’una forma alegre fent allò que tant els agrada: gaudir de l’hoquei entre amics.


 L’esdeveniment està organitzat sense cap ànim de lucre per en Jaume Sahún, jugador del CE Cornellà, amb la intenció i, sobretot, la il·lusió de que adquireixi cert renom i es torni un clàssic de les dates nadalenques, i està obert a tot tipus de jugadors i jugadores de qualsevol club, edat i categoria.


El sistema competitiu serà de lligueta amb Playoff, amb partits d'una part de 12 minuts, entre 10 equips mixtes de 2 porters i 6 jugadors de pista, formats per jugadors i jugadores de diferents edats i categories. La competició començarà a les 5 de la tarda i es preveu que acabi cap a les onze de la nit. Al final es repartiran entre els participants diferents premis i regals, cedits pels patrocinadors.

Paral·lelament està previst poder organitzar diferents activitats per part de diferents patrocinadors, que ja anirem detallant a mida que es vagin perfilant.

Per qui vulgui més informació, es pot dirigir a en JAUME SAHÚN:

Telèfon: 695 852 932

Col·laboradors i patrocinadors del torneig:

CLUB SFERIC DE TERRASSA

CLUB HOQUEI NAVARCLES

JOYAS DE HOCKEY

REPLIC HOCKEY


THE ROYAL CLUB FITNESS & SPA

A KOPS D'STICK
(web oficial del torneig)