7 de nov. 2010

OK LLIGA 2010-11 -RESULTATS-

JORNADA 6

CP VOLTREGÀ 4 – FC BARCELONA SORLI DISCAU 4
Un Voltregà amb molta empenta s’avança amb un matiner 2-0 i manté a ratlla al Barça durant tota la resta del partit, tot i que té que patir fins al final per mantenir l’empat.
Nova ensopegada del Barça, que l’allunya ja a set punts del cap de la classificació. Els blaugranes van sortir molt desconcentrats i es van trobar molt aviat amb un resultat en contra que, tot i que el van poder igualar per tres cops no van poder capgirar-lo.

MORITZ CE VENDRELL 1 – GEIEG 1
El Vendrell va poder esgarrapar finalment un punt  en un partit molt intens i igualat on, els tarragonins, van anar bona part del temps per darrera en el marcador.
El GEiEG va obrir el marcador, però no va tenir l’encert suficient per anar-se amb més claredat , i desprès de patir els embats dels locals van veure com en el tram final del partit el Vendrell empatava. Sense cap victòria, però amb quatre empats consecutius, els grupistes deixen les posicions de descens.

CP VILANOVA 8 – BUYVIP.COM CP TENERIFE 3
El Vilanova no va tenir cap patiment per fer-se amb una victòria que l’allunya de la part baixa de la taula. Els Vilanovins, que a la mitja part ja guanyaven 3-0, van aixecar el peu de l’accelerador amb el 5-0, i només ens els minuts finals es va tornar a animar una mica el partit.
Un joc molt pobre va deixar sense opcions al Tenerife, que només va poder maquillar una mica el resultat en els minuts finals i amb el partit ja sentenciat. Els illencs, que encara no coneixen la victòria, continuen cuers una setmana més i sense donar símptomes de millora.

ENRILE PAS ALCOY 3 – HC COINASA LICEO 6
El Alcoy va remuntar un 0-2 en contra i va mantenir l’empat i la emoció fins al minut 45, però va sucumbir davant de la eficàcia liceista en uns darrers cinc minuts bojos.
El Liceo continua intractable i ja es líder en solitari desprès d’una molt treballada victòria que no van poder encarrilar fins als darrers instants.

CE NOIA FREIXENET 2 – TECNOL REUS D 1
El Noia es va posar el mono de feina desprès de rebre el 0-1, i amb molts patiments va aconseguir empatar en els minuts finals i guanyar amb un agònic gol a manca de 16 segons.
El Reus va perdre el liderat despès de patir la primera derrota de la temporada en un partit que no va poder sentenciar quan tenia el resultat a favor.

IGUALADA HC 2 – RONCATO CP VIC 3
Un mal inici de partit va passar factura a l’Igualada, que va tenir que remuntar un 0-2 als 10 minuts. Quan els igualadins havien aconseguit empatar i lluitaven per capgirar el partit, un gol fortuït del Vic va condemnar-los.
El Vic va tenir la fortuna de cara quan pitjor se li estava posant el partit, i va poder tornar a avançar-se un cop l’Igualada ja li havia empatat un 0-2.

SATHER BLANES HCF 3 – CH LLORET 1
El Blanes va anar de menys a més i va acabar fent-se amb la victòria gràcies a una bona segona part.
El Lloret va dominar el partit durant la primera part, però la seva falta d’encert el va condemnar i va acabar sucumbint davant de la reacció local en el segon temps. Els lloretencs s’enfonsen a la classificació just abans de tenir que enfrontar-se contra els “grans”.