9 de nov. 2010

PRIMERA DIVISIÓ ESTATAL (JORN. 6) CP VILAFRANCA 4 - SAN ANTONIO 2

UN VILAFRANCA LLUITADOR SUMA ELS 3 PUNTS DAVANT EL SAN ANTONIO DE PAMPLONA

El Vilafranca ha guanyat el partit que l’enfrontava al San Antonio de Pamplona en un enfrontament que s’ha posat de cara pels homes de Ricard Muñoz, els quals han aconseguit una màxima diferència de tres gols.

El partit ha començat molt bé pels interessos vilafranquins, ja que Brandon Carrara feia el 1 a 0 en el minut 7, mitjançant un xut llunyà que ha superat al porter del San Antonio,Soldevila i que posava el partit molt favorable als penedesencs. El Vilafranca treballava i el San Antonio semblava esvair-se al damunt de la pista. Un minut després del gol vilafranquí, els àrbitres han mostrat targeta blava a l’entrenador visitant, Alberto Urdaniz, fent que el seu equip es quedés amb 3 homes de pista. La falta l’ha llançat Borja Ramon,però el seu xut ha sortit desviat. El Vilafranca triangulava molt bé damunt la pista, i feia el segon gol, obra de Gerard Vergés en el minut 18 de partit.

Ràpidament els navarresos s’han omplert de faltes ja que no sabien com parar el joc del Vilafranca, i en el minut 20 de partit ja acumulaven la desena falta del seu compte particular. La falta directa l’ha llençat Roger Riba a fora, però 30 segons després, Borja Ramon ha ampliat les diferències i a posat el 3 a 0. El San Antonio ha reaccionat, i un minut més tard, un xut llunyà de Burrito Andrade ha reduït distàncies. A manca d’un minut i mig per l’acabament de la primera meitat el Club Patí Vilafranca ha enviat una pilota al pal, i amb el resultat de 3 a 1 s’ha arribat al descans.

A la segona meitat, el San Antonio de Pamplona, ha sortit amb més intensitat i ha pressionat als jugadors locals buscant xuts directes de l’ex-vilafranquí Ferran Rosa. Aquesta actitud s’ha vist recompensada en el minut 31 de partit quan Iñaki Arroyo ha reduït a la mínima expressió les diferències al marcador anotant el 3 a 2. El Vilafranca ha comès la seva desena falta, la qual ha estat xutada per Burrito Andrade, però el seu
xut l’aturat Pere Antón. A partir d’aquest moment el Vilafranca ha buscat el gol de la tranquil·litat, amb xuts des de mitja distància de Marc Sabaté, o com el xut al pal d’Oriol Palau. Tot aquest treball ha fet esfumar la pressió visitant i s’ha vist recompensat amb el quart gol vilafranquí obra de Gerard Vergés a manca de 4 minuts per l’acabament del partit. Els penedesencs haurien pogut ampliar el seu avantatge en el marcador, si Pablo Aguarón hagués transformat una falta directa a manca de 3 segons per l’acabament del partit, però el porter navarrès Luis Soldevila ha aturat la bola. Sense temps per cap més acció de partit s’ha acabat l’encontre.

Al final del partit Ricard Muñoz s’ha mostrat molt content pel partit: “Hem jugat concentrats i hem estat ben estructurats a la primera; a la segona hem sabut patir”. Muñoz creia que “haguéssim pogut matar abans el partit i no ho hem fet, fet que amb el 3 a 2 ens ha fet patir fins al gol de Vergés”.

L’equip vilafranquí no ha aprofitat cap de les faltes directes de les que ha disposat, i ja suma dos partits repetint el mateix. L’entrenador del CP Vilafranca ens comentava que “això són ratxes i ara a nosaltres no ens entren. Esperem que quan arribin els moments importants la sort canviï al nostre favor”.

Ara el Vilafranca és 8è a la classificació amb 10 punts, a dos dels llocs d’ascens, tot esperant el viatge a la Corunya de la setmana vinent per jugar contra el H.C. Borbolla, un equip que va començar molt bé la lliga, però que ha baixat posicions a la classificació. Amb tot, la pista dels corunyesos és una pista complicada on els diversos equips visitants els hi costarà sumar punts.

CAIXA PENEDÉS CP VILAFRANCA: Martínez, Vergés (2), Ramon (1), Carrara (1) i Aguarón –cinc inicial- Palau, Riba i Sabaté

GRAFICAS ONA SAN ANTONIO PAMPLONA: Soldevila, Rosa, Garcia, Dantas, Munárriz –cinc inical- Andrade (1), Arroyo (1) i Gokoetxea.

FALTES: C.P. Vilafranca 11 // San Antonio 15

TARGETES BLAVES: Aberto Urdaniz (entrenador San Antonio)