10 de nov. 2010

OK LLIGA 2010-11 (JORN. 6) IGUALADA HC 2 - CP VIC 3

UN GRAN RONCATO VIC S’EMPORTA ELS TRES PUNTS D’IGUALADA

Aquest dissabte el Roncato Patí Vic ha demostrat que pot guanyar a qualsevol, com hem vist contra l’Igualada H.C. El partit a començat amb un equip poc habitual, amb la presència d’en Sergi Pla i deixant a la banqueta Jordi Carbó. En els primers minuts va haver clar color blanc i vermell, i en el minut 10, una gran jugada personal de Sergi Pla, que ha donat una gran passada a Titi Roca perquè aquest faci pujar el 0-1 a Les Comes. No havia passat un minut de fer el primer, que el Roncato ha fet el 0-2 d’una jugada d’en Titi Roca, que l’hi ha servit a Sergi Pla i aquest ha fet el segon per els vigatans.

A partir d’ aquí els homes d’en Quim López s’han relaxat, i tres minuts després que el Roncato fes el 0-2, un xut llunyà de Ton Baliu aprofitant un rebot Edu Fernández ha fet pujar l’ 1-2 a l’electrònic de Les Comes. Amb aquest resultat s'ha arribat a la mitja part.

Hem començat la segona part, i l’Igualada ha sortit a buscar l’empat. Aquest ho ha aconseguit altra vegada Edu Fernández, en el minut 28. El Roncato Vic encara tenia de dir la seva. Buscava el gol però es trobava un encertat Jaume Lleverola, però a falta de 10 minuts per acabar el partit, un xut des de mitja pista d’en Borja López, l’ha aprofitat Sergi Pla per fer el 2-3. Han passant els minuts i el porter Ernest Freixes, una vegada més, ha estat el protagonista amb parades de molt mèrit, que han valgut per aconseguir que els 3 punts marxessin cap a Vic.

IGUALADA HC: Jaume Llaverola / Ferran Formatjé / Marc Navarro / Ton Baliu / Edu Fernández -cap / - ei. Raül Pelícano

RONCATO PATÍ VIC: Ernest Freixes / Romà Bancells / Borja López / Sergi Pla / Titi Roca - cap / - ei. Jordi Carbó / Lucas Ordoñez / Miquel Masoliver

Gols: Titi Roca - cap Minut 10:10 : 0- 1 / Sergi Pla Minut 11:16 : 0- 2 / Edu Fernández -cap Minut 14:02 : 1- 2 / Edu Fernández -cap Minut 27:58 : 2- 2 / Sergi Pla Minut 40:37 : 2- 3

Arbitres: L. Delfa i J. Molina (CAT).

Pavelló de Les Comes: 400 persones