16 de nov. 2010

OK LLIGA 2010-11 -RESULTATS-

JORNADA 7

CP VOLTREGÀ 2 – MORITZ CE VENDRELL 3
El Voltregà va poder igualar en els darrers minuts un 0-2 desfavorable, però una rigorosa falta directa assenyalada en contra en els darrers segons els va privar de puntuar.
El Vendrell es va avançar i, amb una sòlida defensa va aguantar els embats dels rivals quasi tot el partit. Finalment es va fer amb la victòria en un trepidant final de partit.

GEIEG 1 – CP VILANOVA 7
El GEiEG va aguantar només la primera part (0-1), ja que en la segona es va veure completament superat per l’adversari i va acabar rebent un sever correctiu. Els grupistes, que encara no coneixen la victòria, entren en zona de descens.
El Vilanova va fer un gran partit, sobretot en els darrers minuts, i va golejar a plaer a un GEiEG que no va poder plantar cara. El porter Lluís Gil, va tornar a la competició desprès de complir el dos anys de sanció que va rebre quan estava en el Noia.

BUY.VIP.COM CP TENERIFE 2 – ENRILE PAS ALCOY 4
El Tenerife continua enfonsant-se a la taula desprès d’una nova derrota, aquest cop contra un rival directe. Els Illencs van caure a la segona part, desprès d’una primera ensopida, que va acabar amb cero gols.
L’Alcoy va aprofitar que va ser el primer en avançar-se per marxar en el marcador. Va saber mantenir a ratlla al seu rival, i va aconseguir tres punts que el fan sortir de la part més baixa de la taula.

HC COINASA LICEO 4  - CE NOIA FREIXENET 3
El Liceo continua intractable i es manté líder de la classificació, aquest cop derrotant a un combatiu Nioia en un partit molt incòmode pels gallecs,que van tenir que remuntar per tres cops un resultat advers.
El Noia va plantar cara al Liceo oferint una bona imatge. Els anoiencs van avançar-se i van anar quasi tot el partit per davant en el marcador, responent cada cop que el Liceo els empatava, però uns desafortunats darrers minuts els hi van impedir puntuar.

TECNOL REUS D 4 – IGUALADA HC 3
El Reus s’avança ràpidament 3-0, però el partit se’ls hi va començar a torçar i van acabar patint més del previst per lligar la victòria. Una gran actuació de Trabal va ser clau per que els reusencs no acabessin cedint cap punt.
L’Igualada va refer-se desprès d’uns primers minuts apàtics i va acabar posant contra les cordes al Reus. Amb una mica més d’encert, els igualadins haurien pogut puntuar.

RONCATO CP VIC 4 – SATHER BLANES HCF 7
Un desconegut Vic es va deixar sorprendre i va acabar completament dominat pel Blanes. Els vigatans només van reaccionar quan el marcador ja mostrava un insalvable 1-6.
Un Blanes superb va fer saltar la sorpresa de la jornada al dominar, anul·lar i golejar al Vic en un gran partit. Jepi selva, amb quatre gols, va ser un dels protagonistes destacats.

FC BARCELONA SORLI DISCAU 2 – CH LLORET 1
El Barça va tenir que treballar i patir de valent per poder guanyar un brivant i intens partit, que va estar obert fins al darrer minut.
El Lloret va mostrar una millor imatge en comparació als darrers partits, i va saber aguantar la pressió del Barça, tractant-lo de tu a tu, per mantenir vives fins al darrer moment les seves opcions de puntuar al Palau.