29 de nov. 2010

OK LLIGA 2010-11 -RESULTATS-

JORNADA 9

MORITZ CE VENDRELL 2 – CP VILANOVA 5
El Vendrell s’avança de bon començament i ve per davant durant quasi tot el partit, fins arribar als bojos 10 darrers minuts, on es van marcar sis gols, i finalment la balança es va decantar cap al costat visitant.
El Vilanova va a remolc durant bona part del partit, i el seu millor encert en els darrers quatre minuts, als que es va arribar amb empat a 2, va fer que s’emportés els tres punts, amb una diferencia massa ampla per el que s’havia vist a pista.

CP VOLTREGÀ 2 – ENRILE PAS ALCOY 1
El Voltregà, sense fer un bon joc, va aconseguir la seva segona victòria de la temporada en un partit que no es va acabar resolent ben entrada la segona part. Els locals van aconseguir avançar-se 2-0, però van acabar patint quan l’Alcoy va reduir diferències en els darrers instants.
L’alcoy es va mostrar especialment desencertat en la primera part, el que li va passar factura al final del partit. Amb el marcador en contra, la reacció dels alcoians va arribar massa tard.

GEIEG 1 – CE NOIA FREIXENET 1
El GEiEG continua sense guanyar, però també li costa perdre, i amb el Noia va sumar el seu cinquè empat en nou partits. Els grupistes es van avançar en el primer temps, i desprès d’un partit molt igualat va veure com el Noia empatava en els darrers minuts.
El Noia va sumar un punt molt treballat en un partit amb diverses ocasions que no va saber aprofitar fins a manca de set minuts pel final, quan va igualar l’1-0 regnant.
(Foto: GEiEG)

BUYVIP.COM CP TENERIFE 3 – IGUALADA HC 5
Nova desfeta del Tenerife, aquest cop dolorosa ja que desprès de fer un bon partit on va aconseguir avançar-se 3-2, la victòria se li va escapar en els darrers cinc minuts.
L’Igualada es va posar pel davant en la primera part, però es va veure superat pel Tenerife en la represa. La inspiració de Formatjé en els darrers minuts va ser la clau pera  que els igualadins tornessin a capgirar el resultat.

HC COINASA LICEO 5 – SATHER BLANES HCF 3
El Liceo es va veure sorprès per un matiner 0-2 en contra, però la seva màquina de joc es va refer,  i va acabar arribant al descans amb un avantatge de 4-3. Un polèmic gol en el segon temps va acabar de deixar sense opcions al Blanes.
El Blanes va fer un bon joc i va mantenir en vil a Riazor abans de que els locals empatessin el 1-3 en contra. A partir d’aquí els blanencs no van saber aprofitar les seves ocasions davant d’un rival que si que ho feia. Un clar gol fantasma en contra en el segon temps els hi va acabar per desfer.

TECNOL REUS D 4 – CH LLORET 1
El Reus es mostra infalible i es desfà amb certa comoditat d’un Lloret que no va inquietar-lo en excés.
El Lloret encadena la seva sisena derrota consecutiva, desprès d’un mal partit on un 3-0 en contra a la mitja part, el va deixar sense opcions de reacció.

FC BARCELONA SORLI DISCAU 5 – RONCATO CP VIC 1
El Barça va aconseguir una victòria vital pels seus interessos al derrotar de forma contundent i inapel·lable al Vic,  en un vistós i entretingut partit, que es va mantenir molt igualat fins a ben començada la segona part.
El Vic només va poder inquietar al  Barça fins al 3-1, quan l’equip vigatà va començar a perdre pistonada deixant que el Barça es fes amb el domini i, conseqüentment, la victòria final.