Aquests són els resultats dels equips d’OK Lliga en les competicions europees d’aquest cap de setmana:

COPA CERS

1/8 DE FINAL –ANADA-

BUYVIP.COM CP TENERIFE (ESP) 2 – CH LLORET 3
Important i balsàmica victòria del Lloret, què a més d’ encarrilar la eliminatòria, li serveix per agafar moral respecte a la situació delicada què esta passant.  El Tenerife va avançar-se en el marcador, però els lloretencs van refer-se i van arribar a posar-se 1-3. Finalment els illencs van escurçar diferències i la eliminatòria tindrà que decidir-se en el partit de tornada.

SEREGNO H (ITA) 2 – CP VILANOVA 9
El Vilanova va deixar sentenciat el seu bitllet cap a quarts de final amb una golejada contundent i incontestable a la pista del Seregno, un equip què es va mostrar molt feble i va donar moltes facilitats per a què els vilanovins manessin des d’un bon inici.

IGUALADA HC 2 – UD OLIVEIRENSE (POR) 2
L’Igualada es complica el passi a següent ronda al cedir un empat contra un Oliveirense molt tancat i efectiu. Els igualadins van patir molt per superar la fèrria defensa rival, mentre que els portuguesos van poder posar-se 1-2 gràcies a dos contracops. L’Igualada va aconseguir empatar, però no va poder tornar a posar-se per davant.

LLIGA EUROPEA

JORNADA 3

GRUP A

GENEVE RHC (SUI) 2 – HC COINASA LICEO (ESP) 8
El Liceo va golejar sense pietat a un rival de poc nivell per disputar amb garanties una Lliga europea. Durant la primera part, Carlos Gil va donar minuts a jugadors poc habituals i va fer proves de cara a la final continental d’aquest dimecres, i va acabar amb un 1-2, però en la segona, els liceistes van encarrilar el partit per la via ràpida, i als pocs minuts ja estaven 1-6.

M INFOPLUS BASSANO 54 (ITA) 4 – TECNOL REUS D 5
El Reus ja té un peu i mig a la Final 8, gràcies a una meritòria i brillant victòria en la pista del Bassano. En un partit molt disputat i igualat, els reusencs van avançar-se, però van tenir que sobreposar-se a un 3-1 en contra al descans. En una segona part molt intensa i amb moltes alternances en el joc, la millor efectivitat del Reus va ser clau per portar els tres punts cap a terres catalanes.

GRUP B

FC BARCELONA SORLI DISCAU 5 – SATHER BLANES HCF 1
Durant el primer temps, el Barça es va trobar amb molts problemes per superar la forta resistència del Blanes, però un cop van poder obrir la llauna en la segona part, els gols van anar caient i el partit es va tornar un monòleg blaugrana. Amb tres victòries en tres partits, només un extraordinari daltabaix impediria al Barça no estar en la final 8.

GRUP C

CE NOIA FREIXENET 4 – RONCATO CP VIC 1
El Noia va fer un partit molt seriós i va sumar una victòria què li posa molt de cara la classificació per la fase final de la competició, contràriament al Vic, què es va mostrar molt gris i apàtic, i la derrota el deixa com a cuer del grup. Els noiencs van ser clars dominadors del partit, es van avançar, van anar-se amb un 2-1 al descans i van sentenciar a la repressa.