Aquests són els resultats dels equips d’OK Lliga en les competicions europees d’aquesta jornada:

COPA CERS

1/8 DE FINAL –TORNADA-
      Classificats per següent ronda

CH LLORET – BUYVIP.COM CP TENERIFE (ESP)
Desprès d’una primera part molt insulsa que va acabar amb un 1-1, a la represa el Lloret va anar treballant-se el partit fins aconseguir un tranquil·litzador 5-2, però en uns dos minuts finals bojos, on es van marcar cinc gols, el Tenerife li va posar la por al cos al acostar-se 5-4. Els lloretencs van reaccionar i no van deixar escapar el partit ni el passi a quarts de final, on s’enfrontaran al Benfica portuguès.
Global de la eliminatòria: Lloret 10 – Tenerife 7

UD OLIVEIRENSE (POR) 4 – IGUALADA HC 1
L’Igualada ha quedat eliminat de la CERS en una eliminatòria que ja tenia molt complicada desprès de l’empat a 2 del partit d’anada a casa. Els igualadins han rebut un resultat massa sever vist el joc que han fet i les ocasions que han tingut, però la mala fortuna i unes rigoroses i polèmiques decisions arbitrals els hi ha impedit entrar en el partit, tot i que han aconseguit neutralitzar aviat un matiner 1-0 en contra.
Global de la eliminatòria: Oliveirense 6 –Igualada 3

CP VILANOVA 4 – SEREGNO H (ITA) 2
Amb el 2-9 favorable del partit d’anada, aquesta tornada a casa s’havia de convertir en un pur tràmit pel Vilanova. Així va ser, els vilanovins van ser clar dominadors del partit des de que es van avançar en el primer minut. Nou boles al pal van impedir que la victòria fos mès àmplia. El vilanova s’enfrontarà a l’Oliveirense en els quarts de final.
Global de la eliminatòria: Vilanova 13 – Seregno 4

LLIGA EUROPEA

JORNADA 4

GRUP A

HC COINASA LICEO (ESP) 5 – TECNOL REUS D 3
Liceo i Reus van disputar un intens partit, en el que una victòria visitant hauria donat la classificació a la Final 8 al Reus. No va ser així, ja que tot i començar perdent, el Liceo va lluitar per aconseguir tres punts que els posarien empatats a punts amb els reusencs al capdamunt del grup. Desprès del 2-2, el marcador va arribar a possar-se 5-2, però en els darrers instants, un gol de Caldú va posar el 3-5 i el gol average favorable al Reus, cosa que fa que depenguin d’ells mateixos per classificar-se.

GRUP B

FC BARCELONA SORLI DISCAU 8 – SCRA SAINT OMER (FRA) 2
Tot i estar virtualment classificat per la Final 8, el Barça ho ha certificat matemàticament amb una clara i còmoda victòria contra un rival molt assequible. Els blaugranes han anat per feina, i al descans ja tenien el partit al sarró amb un contundent 5-0. Amb el 7-0 el Barça ha aixecat el peu de l’accelerador, cosa que ha permès que els francesos maquillessin el resultat final.

SATHER BLANES HCF  5 – ASD ETRURIA FOLLONICA (ITA) 2
Només un daltabaix impediria al Blanes no classificar-se per la Final 8, al desfer-se amb claredat de l’únic rival que li podria fer nosa.

GRUP C

CE NOIA FREIXENET 5 – CGC VIAREGGIO (POR) 4
El Noia va aconseguir in extremis en els darrers segons una victòria que el manté líder del seu grup i l’acosta a la Final 8. Els noiencs van anar sempre per davant en el marcador, però el Viareggio, amb un joc ultra defensiu i sortint a la contra, sempre aconseguia empatar. Els tres punts premien justament l’esforç dels jugadors del Noia durant els 50 minuts.

RONCATO CP VIC 4 – CANDELÀRIA SC (POR) 3
Remuntada èpica del CP Vic que l’ha conduit a una victòria que manté intactes les seves opcions de classificar-se per la Final 8. El Candelària ha fet saltar les alarmes de l’Olímpic vigatà amb un 0-2, que posteriorment ha quedat en un 1-3 al descans. En el segon temps el Vic ha tret tot el seu coratge i ha aconseguit capgirar brillantment el marcador abans d’arribar a un final de partit d’infart, que ha tingut que jugar amb un jugador menys.