22 de febr. 2011

PRIMERA DIVISIÓ ESTATAL (JORN. 17) CH MATARÓ 5 - CP VILAFRANCA 5

EL VILAFRANCA TREU UN PUNT DE MATARÓ

El Vilafranca i el Mataró han empatat a 5 gols,  un partit que els vilafranquins tenien guanyat a manca de 2 minuts i mig pel final. El partit corresponent a la 17 jornada de la 1ª Divisó Nacional, ha sigut vibrant i intens, però que ha tingut uns protagonistes clars, els àrbitres, que amb les seva actuació desafortunada han influït en el desenvolupament del partit, i han fet que el Vilafranca no s’endués els 3 punts.

El Vilafranca un equip que no arriba, normalment, a les 10 faltes en tot el partit, ha vist com avui li xiulaven 18 faltes en contra (i amb el marcador favorable en tot moment) en un partit que ha començat amb un Mataró que insistentment buscava el primer gol. Però ha estat Borja Ramon, que amb un xut de quasi bé a la mitja pista feia el 0-1 en el marcador. Les coses començaven bé pel Vilafranca, però en la jugada següent el mateix Borja ha estat expulsat, i just quan ha tornat a la pista, el Mataró ha empatat el partit mitjançant Oriol Feliu. Mica en mica el Vilafranca s’ha posicionat d’amunt la pista i ha fet el 1-2 obra de Roger Riba de penal. El Mataró buscava amb insistència la porteria de Cesc Campor, que cal destacar la bona actuació del jove porter durant tot el partit. A manca de 8 minuts el Mataró ha desaprofitat un penal, que el porter vilafranquí ha aturat. Dos minuts després Oriol Palau a posat el 1 a 3, en el marcador d’un xut de la frontal de l’àrea, aquest gol ha donat tranquil·litat als penedesencs per arribar al descans.

A la segona part, i quan tant sols ‘havien jugat 3 minuts, el jove mataroní, Marc Gasó, reduïa distàncies en el marcador posant el 2-3, però dos minuts més tar, de nou el capità vilafranquí Roger Riba feia el 2-4. Amb tot el Mataró ha desaprofitat un penal llanat per Adam Puig.  Semblava que el Vilafranca dominava el partit, però el Mataró mica en mica tornava a generar perill a la porteria pedesenca, fins que a manca de 8 minuts Ivan Acuña feia el 3-4. Els minuts passaven lentament, ja que els àrbitres tallaven el joc en cada jugada, però quan faltaven 3 minuts Pablo Aguarón s’ha tret un xut a la mitja volta que la bol s’ha escolat per l’escaire de la porteria de Jordi Esteve. Semblava que el Vilafranca guanyaria el partit, però en els últims minuts, el Mataró ha fet 2 gols, el primer de penal obra del veterà Ivan Acuña, i el segon d’un xut que s’ha escolat a la porteria de Cesc Campor, obra d’Adam Puig.

Sumar sempre es bo, però l’empat no va bé a cap dels dos conjunts, ja que el Vilafranca qued a 6 punts de les posicions d’ascnes, mentre que el Mataró suma poc per escapar-se definitivament de la zona perillosa de la classificació. La setmana que ve el Vilafranca rep el Cerceda a la poliesportiva, en un partit que s’avançarà mitja hora de l’horari habitual i es jugarà a les 12h del migdia.

C.H. Mataró: Esteve, Bartrés, Gasó (1), Puig (1) i Feliu (1) –cinc inicial- Acuña (2), Pastó, Garriga i Serra.

C.P. VILAFRANCA: Campor, Carrara, Aguarón (1),  Ramon (1) i Riba (2) –cinc inicial- Sabaté, Vergés i Palau (1)

ARBITRES: Pernas i Coll: Malament

FALTES: C.H. Mataró 8 // C.P. Vilafranca 18