26 de febr. 2011

COPA DEL REY 2011 -RESULTATS-

1/4 DE FINAL 2

TECNOL REUS D 6 – CE NOIA FREIXENET 3

Tot i que el resultat pugui donar a entendre el contrari, el Reus va patir molt per aconseguir la classificació per les semifinals, ja que el Noia es va mostrar molt lluitador durant tot el partit i mai va deixar marxar amb comoditat als reusencs en el marcador.

El Reus es va avançar ben aviat i va portar sempre l’avantatge en el marcador, però notant constantment l’alè d’un Noia que va mostrar-se molt incisiu però a l’hora va desaprofitar moltes oportunitats que haurien pogut canviar el signe de la eliminatòria. Els noiencs van arribar a posar al Reus contra les cordes amb un ajustat 4-3 amb set minuts encara per davant, però dos gols de Raül Marín en els darrers dos minuts van sentenciar el partit.

RONCATO CP VIC 3 – MORITZ CE VENDRELL 2

Vic i Vendrell van ser els protagonistes del partit més intens i emocionant de la Copa fins al moment. El Vendrell va ser el primer en avançar-se en el marcador, però poc desprès el Vic aconseguia empatar i el partit va entrar en una fase molt disputada i igualada, que va durar fins a ben entrat el segon temps, quan el Vic va poder distanciar-se amb un 3-1. El Vendrell no va donar el seu braç a tòrcer en cap moment i es va entrar en uns minuts finals de partit completament bojos, plens de decisions arbitrals molt rigoroses, faltes directes, penals i expulsions per els dos bàndols, on els vendrellesos van reduir diferencies, però no van aconseguir empatar i forçar la pròrroga. El Vic va aguantar els embats del rival i va aconseguir passar la eliminatòria i plantar-se en semifinals, on s’enfrontarà al Liceo.

Del partit també cal destacar un parell de coses més: la lesió del capità del Vic Titi Roca, que es perdrà el que queda de Copa, i el gran nombre de seguidors dels dos equips, sobretot els més de 250 del Vendrell, que van crear un espectacular ambient en les graderies.

Un cop acabada la competició publicarem un ampli reportatge especial del torneig, amb les cròniques, fotos, anècdotes, etc...