27 de febr. 2011

COPA DEL REY 2011 -RESULTATS-

SEMIFINALS

FC BARCELONA SORLI DISCAU 4 – HC COINASA LICEO 1

El Barça s’ha adjudicat el primer passi a la final de la Copa al guanyar amb claredat al Liceo en un partit que els de Pujalte han dominat amb solidés des de principi a fi.

El Barça ha infringit un fort ritme de joc des de l’inici del partit i ha assolit ràpidament un marcador favorable de 2-0, cosa que ha descentrat per complet al Liceo, que no ha sabut reaccionar i s’ha trobat un tercer gol en contra abans del descans. Els liceistes han tingut oportunitat d’entrar de nou en el partit al començament del segon temps, però han desaprofitat dos faltes directes i s’han tornat a anar esvaint, mentre el Barça portava el partit allà on volia, fins sentenciar amb un quart gol. El Liceo ha marcat el gol de l’honor, però no ha inquietat més a un Barça que ho tenia tot sota control.

TECNOL REUS D 6 – RONCATO CP VIC 4

El Reus ha acabat patint molt per emportar-se un partit que ja quasi tenia sentenciat al descans, però una brillant segona part del Vic ha posat molta emoció al partit, que s’ha decidit en els minuts finals.

Els reusencs han estat clars dominadors del primer temps, davant d’un Vic molt ofuscat. El 3-1 al descans i la clara sensació de superioritat del Reus ha fet que tothom donés per fet el pas dels roig-i-negres a la final. El Vic ha sortit amb moltes ganes i molta ambició a la represa i ha estat capaç de capgirar el resultat, posant al rival contra les cordes, però si alguna cosa té el Reus actual es que no perdona cap moment de debilitat del contrari per fer mal. Una falta directa ha donat als reusencs el empat a quatre, i l’estat de nerviosisme vigatà en el darrer tram de partit ha servit per capgirar i sentenciar el resultat.

El Reus s’enfrontarà al Barça en la final de diumenge a les 15:30h.

Un cop acabada la competició publicarem un ampli reportatge especial del torneig, amb les cròniques, fotos, anècdotes, etc...