27 de febr. 2011

COPA DEL REY 2011 -RESULTATS-

FINAL

FC BARCELONA SORLI DISCAU 4 – TECNOL REUS D 2

El Barça s’ha proclamat brillat campió de la Copa del Rey 2011 al derrotar en la final al Reus en un partit molt intens, que els blaugranes han sabut gestionar i treure profit de les seves oportunitats, no com els reusencs, que no han aprofitar un munt d’ocasions, faltes directes i penals favorables.

El Barça ha sortit com una exhalació, ha aconseguit el domini del joc i s’ha posat per davant en el marcador. Durant aquest període han prevalgut les defenses, ja que els dos equips s’han mostrat molt de respecte mutu. El Reus ha aconseguit igualar el resultat abans del descans mitjançant una falta directa.

La segona part ha estat més vistosa que la primera, amb els dos equips bolcats en atacar. El Barça s’ha tornat a avançar i el Reus ha tornat a empatar, però unes providencials intervencions d’Egurrola han impedit que els reusencs capgiressin el marcador. Qui si ha aprofitat les seves oportunitats ha estat el Barça, que ha fet dos gols més posant un 4-2 que deixava el partit molt costa amunt pel reusencs, que continuaven intentant-ho, però topaven contínuament amb la defensa barcelonista o amb un inspirat Egurrola, que ha acabat sent triat MVP de la final.

D’aquesta manera, i desprès d’una impecable competició, el Barça suma el seu 18é títol de Copa.

En breu publicarem un ampli reportatge especial del torneig, amb les cròniques, fotos, anècdotes, etc...