7 de febr. 2011

COPA GENERALITAT 2011


EL FC BARCELONA B S’ADJUDICA EL TÍTOL

FITXA TÈCNICA

Localitat: Tordera (Maresme)

Data: Diumenge 30 de gener de 2011

Ubicació: Pavelló Poliesportiu Parroquial. Plaça de la Concòrdia, s/n. 400 espectadors.

Pista: Terratzo, de 40 x 20 m.

Participants: CP Manlleu, CP Tordera B, FC Barcelona B i GEiEG B.

La 2ª edició de la Copa Generalitat es presentava en un marc incomparable i amb un atractiu cartell, ingredients indispensables per a què la competició es traduís en un èxit esportiu i organitzatiu.

Per una banda, la Vila de Tordera, un dels indrets històrics de l’hoquei català i on l’interés general per hoquei sembla que ha tornat a revifar enguany amb la força de temps passats, ha estat la seu que ha acollit aquesta segona edició. Fer el torneig en diumenge també ha estat tot un encert, donat què a Tordera els diumenges es viu un molt bon ambient festiu degut a la celebració del seu conegut mercat setmanal, que atrau a milers de visitants a la vila.

En referència al cartell d’equips participants, els quatre primers classificats de la primera volta de la Lliga Nacional Catalana, cal destacar què conjuntament al CP Manlleu, finalista de la passada edició, es troben tres equips filials, per el què es tractava d’una bona oportunitat de veure en acció a jugadors què en un futur no gaire llunyà militaran en equips d’OK Lliga. Els equips participants van ser:
  
CP Manlleu. Líder sòlid i destacat de la Lliga Nacional Catalana, el Manlleu es presentava com a màxim favorit per a conquerir el títol, que l’any passat se li hi va escapar per molt poc.

Equip:
1 Ferran Franch, porter
22 Ivan Urbano, porter
3 David Montero
4 Guerau Viñas
5 Marc Callís
6 Aleix Prims
7 Aleix Pujades
8 Guillem Molist
9 Gerard Castellà
10 Jordi Callís
Entrenador: Lluís Nogué


FC Barcelona B. El Barça ha fet del seu filial tot un “Dream Team” de joves promeses, capitanejades per l’Octavi Tarrés, porter del primer equip que va triar aquesta temporada baixar al segon equip a aportar la seva veterania en lloc de marxar del club. Segon classificat a la lliga, compta en les seves files amb jugadors que estan a les agendes dels grans equips d’OK Lliga i què ja han estat convocats algun cop per Ferran Pujalte per acompanyar al primer equip.

Equip:
1 Luis Aceituno, porter
11 Octavi Tarrés, porter
3 Kilian Aguilar
4 Àlex Martínez
5 Pol Galbàs
6 Xavier Barroso
7 Joan Vàzquez
8 Carlos Pérez
9 Marc Julià
Entrenador: Àlex Segura


CP Tordera B. La pedrera del CP Tordera està passant per una nova etapa daurada. El nois que entrena Jordi Camps estan situats en una meritòria tercera posició amb els mateixos punts que el Barça B –equip al que acaben de derrotar a la lliga just abans de retrobar-se a la Copa Generalitat- , i alguns d’ells ho compaginen amb intervencions amb el primer equip, molt ben situat en les posicions d’ascens de 1ª Divisió a OK Lliga. Recolzats per la seva incondicional afecció, els amfitrions no descartaven fer-se amb la corona.

Equip:
1 Marc Francesch, porter
10 Gerard Camps, porter
2 Eduard Redondo
3 Andrea Bolcato
4 Ricardo Valverde
5 Sergi Parra
6 Adrià Martos
7 Oriol Parera
8 Oriol Llauradó
9 Albert Gramunt
Entrenador: Jordi Camps


GEiEG B. Desprès d’una molt bona primera volta, el GEiEG B s’ha confirmat com un dels equips revelació de la temporada, fent-se un lloc en les posicions de privilegi de la taula desbancant a equips teòricament més forts. Els grupistes, amb un equip jove i carregat d’il·lusió, anaven amb tota la intenció de donar la campanada, tot i tenir-se que emparellar amb el Manlleu en la semifinal.

Equip:
10 Càndid Ballart, porter
18 Albert Del Río, porter
6 Cristino García
12 Ferran García
13 Aitor Ortiz
22 Aleix Ribot
27 Oriol Palomeras
28 Marçal Cuenca
36 David Sànchez
37 Romà Surís
Entrenador: Elois Puigalras

Finalment la competició no va decebre i va ser tot un èxit tant a nivell de joc, com de públic. En la jornada matinal, el GEiEG va donar la sorpresa i es va plantar en la final al eliminar d’una forma brillant al Manlleu, i en l’altra semifinal, Barça B i Tordera van oferir a les més de 200 persones presents un gran espectacle hoqueístic en forma de partit intens i emocionant, ple de bon joc, i que es va tenir que decidir amb una agònica tanda de faltes directes. En la final de la tarda, el Barça B va acabar superant clarament al GEiEG B i es va endur el títol.


ELS PARTITS

SEMIFINALS

CP MANLLEU 2 – GEIEG B 4

EL GEIEG B FA UN GRAN PARTIT I DONA LA SORPRESA

HORA: 10:30 h.

CP MANLLEU (1+1): Franch, Montero, Callís, Prims, Castellà –equip inicial-, Pujadas, Molist i Callís.

GEIEG B (1+3): Del Río, Cristino García, Ferran García, Palomeras, Cuenca –equip inicial-, Ortiz, Ribot i Surís.

GOLS
PRIMER TEMPS: 1-0 (8’) Prims / 1-1 (22’) Surís
SEGON TEMPS: 1-2 (35’) Cristino García, de penal / 1-3 (49’) Cristino García / 2-3 (50’) Molist / 2-4 (50’) Ferran García, de falta directa.

ÀRBITRES: M. Estrada i J. Gómez

TARGETES: --

FALTES: CP Manlleu: 11 // GEiEG B: 11

PÚBLIC: Uns 100 espectadors.

INCIDÈNCIES:

-          A les grades del pavelló s’aplegava un significatiu nombre d’afeccionats d’ambdós equips.

CRÒNICA:

El GEiEG B va llançar per terra tots el pronòstics que donaven com a favorit al CP Manlleu al eliminar als osonencs en un partit molt igualat que no va quedar completament decidit fins als darrers instants.

El Manlleu s’avança, però el GEiEG B es creix.

El partit va començar amb el Manlleu posant de manifest la seva condició de favorit, fent-se amb les regnes del joc i portant la iniciativa atacant. Així, als vuit minuts de partit, va arribar l’1-0 obra d’Aleix Prims, que internant-se dins de l’àrea grupista va rematar a boca de canó davant d’un Del Río que poca cosa va poder fer per impedir-ho.

L’1-0 va servir per anar despertant al GEiEG, molt contingut fins a les hores, i molt ordenadament va anant guanyant terreny mica en mica. El primer avís seriós sobre la porteria del Manlleu va arribar amb un xut llunyà que Ferran Franch “Fefan” va aconseguir refusar. El partit va entrar en una etapa d’atacs successius, fins que a manca de tres minuts i mig pel descans, Romà Surís va poder igualar el marcador amb un fort xut creuat. Abans d’acabar el primer temps, cada equip va tenir alguna bona ocasió per desfer la igualada, però finalment els porters van impedir que el marcador es mogués de l’1-1.

Molta igualtat.

A la mitja part, el GEiEG B es va deixar la cautela al vestidor, i va sortir a la pista disposat a tutejar al Manlleu. Els de l’Osona es veien cada cop mes desbordats i no van poder evitar cometre un penal què serviria als grupistes per capgirar el marcador, mitjançant el llançament de Cristino García.


Amb l’1-2 el partit va entrar en una fase d’incertesa i desencert per part dels dos equips, i tot donava a entendre que la acumulació de faltes seria crucial per definir el rumb final que agafaria l’enfrontament. Quan faltaven quatre minuts i escaig per la conclusió, el GEiEG B va cometre la seva desena falta i va donar una oportunitat d’or al Manlleu per igualar el partit. Aleix Prims va fer el llançament de la falta directa corresponent, però es va avançar massa la bola i Del Río va poder refusar-la.

Un minut i mig boig i emocionant.

Entrant ja en el tram final del partit, amb els jugadors i públic amb els nervis a flor de pell, Cristino Garcia va fer l’1-3 que semblava la sentència definitiva. Res mes lluny, ja que tant sols uns segons més tard, Guillem Molist posava de nou la emoció al partit, al tornar a ajustar el marcador amb el 2-3.


En els segons restants, el Manlleu va estrènyer de valent amb la esperança d’aconseguir un gol que donés pas a la pròrroga, però el seu èmfasi desbocat li va fer cometre la seva desena falta d’equip, donant la opció de que el GEiEG B  disposés d’una falta directa favorable. En el llançament de la mateixa, Ferran García va aguantar amb molta sang freda davant del porter abans de colar la bola per l’únic forat possible, fent el 2-4 que ja deixava la semifinal sentenciada i obria als grupistes la porta de la final.




FC BARCELONA B 3 – CP TORDERA B 2

UN GRAN PARTIT ENTRE FUTURS CRACKS

HORA: 12:00 h

FC BARCELONA B (1+1+0+1): Tarrés, Aguilar, Martínez, Barroso, Vàzquez –equip inicial-, Galbàs, Pèrez i Julià.

CP TORDERA B (1+1+0+0): Camps, Bolcato, Valverde, Parra, Martos –equip inicial-, Redondo, Parera i Gramunt.

GOLS
PRIMER TEMPS: 1-0 (13’) Vàzquez / 1-1 (22’) Martos.
SEGON TEMPS: 1-2 (28’) Valverde / 2-2 (30’) Aguilar.
PRÒRROGA: --
FALTES DIRECTES: 3-2 (6é llançament) Aguilar.

ÀRBITRES: L. Delfa i M. Soler

TARGETES: --

FALTES: FC Barcelona B: 15 // CP Tordera B: 12

PÚBLIC: Uns 220 espectadors.

INCIDÈNCIES:
- El partit va començar amb uns 20 minuts de retard sobre l’horari previst.
- Les graderies presentaven la millor entrada de la jornada.
- Entre el públic es trobava Sergi Macià, segon entrenador del primer equip del FC Barcelona Sorli Discau i màxim responsable de l’hoquei formatiu del club.

CRÒNICA:

El filials del FC Barcelona i el CP Tordera van oferir el millor partit de la jornada, davant d’unes graderies que presentaven un ambient i un aspecte formidable. Els amfitrions arribaven a l’enfrontament pocs dies desprès d’haver derrotat al Barça B a domicili en la lliga per un ajustat 0-1, cosa que els igualava en la classificació i feia que el partit actual guanyés encara més d’interès i emoció.

L’enfrontament no va defraudar a ningú, i es va gaudir de molts minuts d’emoció i bon joc. Així, desprès d’acabar el partit i els cinc minuts de pròrroga amb empat a 2, el passi a la final es va tenir que decidir mitjançant una tanda de llançaments de falta directa, on el Barça B no va poder superar al Tordera B fins al sisè llançament.

Màxima igualtat en la primera part.

L’inici del partit no va donar lloc a les concessions, i els dos equips van sortir amb el punt de mira posat en la porteria contrària. Octavi Tarrés i Gerard Camps ja van tenir feina des d’un bon principi, i amb les seves intervencions van acabar erigits com a principals protagonistes del partit. Jordi Camps va fer rotar la seva banqueta molt aviat per incrementar encara més el ritme del partit, que fins a les hores no tenia un dominador definit.

Just en l’equador d’aquest primer temps, el Barça B es posava per davant amb un xut des de la frontal de Joan Vàzquez. L’1-0 no va canviar la dinàmica del joc, i els dos equips continuaven immersos en el seu afany de buscar la porteria contrària per deliri d’unes graderies que gradualment s’anaven omplint. Tarrés i Camps continuaven esplèndids en les seves intervencions desbaratant les oportunitats dels rivals.

Finalment el gol va tornar, i va caure aquest cop del bàndol torderenc, quan a falta de tres minuts i mig pel descans Adrià Martos sorprenia a Tarrés per posar l’1-1 que feia justícia al vist fins el moment. Amb aquest resultat s’ha acabat la primera part. 


Molta emoció i bon joc.

Si la primera part del partit ha deixat molt bon regust de boca als assistents al Parroquial, la segona no ha estat menys. Els dos equips han sortit molt concentrats a la pista i amb poques ganes de treva. Quan encara no havien passat tres minuts de la represa, el Tordera B ha recuperat una bola a mitja pista que s’ha transformat en un ràpid contracop molt ben resolt per Ricardo Valverde. L’1-2 capgirava el marcador i posava per davant als amfitrions –què en aquest partit feien de visitants- desencadenant la eufòria entre el públic local.


La rèplica del Barça B ha estat immediata, i dos minuts més tard, els homes d’Àlex Segura han tornat a posar l’equilibri en el marcador mitjançant una bona acció de Kilian Aguilar. A partir d’aquí, el partit ha entrat en una fase molt atractiva, amb bones jugades d’atac dels dos equips i amb detalls de qualitat per part de jugadors com els barcelonistes Barroso, Julià i Aguilar, o els torderencs Bolcato i Valverde. Els dos porters continuaven estant providencials en les seves actuacions.


Els dos equips han arribat a la desena de faltes, cosa que ha donat lloc a que rebessin una falta directa en contra, però ningú l’ha pogut aprofitar. El primer en tenir la oportunitat en marcar ha estat el Tordera, als 11 minuts, però Ricardo Valverde ha fet la execució amb poc convenciment, i Tarrés li ha pogut prendre la bola. Quan només faltaven quatre minuts pel final, ha estat Joan Vàzquez qui ha tingut la oportunitat de posar al Barça B per davant, però en aquest cas Gerard Camps ha aguantat molt bé i ha refusat la bola en una gran intervenció. El partit ha arribat a la fi dels cinquanta minuts reglamentaris amb l’empat a 2 que donava pas a una pròrroga de cinc minuts amb gol d’or.


Una pròrroga agònica i una tanda de faltes directes a vida o mort.

Els cinc minuts de pròrroga reglamentaris van transcórrer amb molt de nervis a la pista i la grada. Els jugadors dels dos equips van mostrar-se molt previnguts per no cometre una errada que pogués deixar-los fora de la final, cosa què va condicionar que sortissin a l’atac amb  no gaire decisió. Així dons, els minuts es van exhaurir sense gaire cosa destacable. A manca de només tres segons, el Barça B va completar el seu segon cicle de faltes, i el Tordera B es va trobar amb una oportunitat immillorable per decantar la eliminatòria al seu favor. La falta directa la va servir Sergi Parra, però va fallar per dos cops davant Tarrés, i el temps addicional va acabar amb el mateix empat a 2 gols.


Per decidir al finalista es va fer servir una ronda de llançaments de falta directa, un tipus d’acció que premia més la habilitat del jugador o el porter que no la tradicional loteria dels llançaments de penal. Primer es va fer una ronda de cinc llançaments per bàndol, on cap equip va aconseguir marcar. A partir de llavors es va passar a torns de “mort sobtada”, o sigui, que el primer en marcar en el seu torn es qui guanya. Finalment, Kilian Aguilar va marcar pel Barça B en la sisena falta, donant als blaugranes el passi a la final del torneig.


La ronda de llançaments va quedar així:

1- Parra (Tordera B), al pal.
2- Julià (Barça B), atura el porter.
3- Redondo (Tordera B), fora.
4- Martínez (Barça B), atura el porter.
5- Martos (Tordera B), atura el porter.
6- Galbàs (Barça B), fora.
7- Gramunt (Tordera B), atura el porter.
8- Barroso (Barça B), atura el porter.
9- Valverde (Tordera B), al pal.
10- Vàzquez (Barça B), fora.

11- Valverde (Tordera B), atura el porter.
12- Aguilar (Barça B), gol.



FINAL

GEIEG B 1 – FC BARCELONA B 5

EL BARÇA B S’EMPORTA EL TÍTOL AMB AUTORITAT

HORA: 18:00 h.

GEIEG B (0+1): Del Río, Cristino García, Ferran García, Palomeras, Cuenca –equip inicial-, Ortiz, Ribot i Surís.

FC BARCELONA B (1+4): Tarrés, Aguilar, Barroso, Vàzquez, Pérez –equip inicial-, Martínez, Galbàs i Julià.

MVP DEL PARTIT: Octavi Tarrés (FC Barcelona B)

GOLS
PRIMER TEMPS: 0-1 (22’) Martínez.
SEGON TEMPS: 0-2 (27’) Barroso / 0-3 (42’) Vàzquez / 1-3 (47’) Palomeras / 1-4 (49’) Aguilar / 1-5 (50’) Vàzquez.

ÀRBITRES: A. Gómez i J. Leon.

TARGETES: --

FALTES: GEiEG B: 17 // Barça B: 15

PÚBLIC: Uns 200 espectadors.

INCIDÈNCIES:
- Abans de la final es va disputar un partit amistós FEM 16.
- La llotja estava presidida per el Sr. Ramon Basiana, president de la FECAPA, i per el sr. Ramon Viñolas, president del club amfitrió, el CP Tordera.
- El GEiEG B va jugar amb la seva segona equipació, de color verd.

CRÒNICA:

Malgrat el que pugui donar a entendre el resultat, el Barça B no va trobar-se un camí fàcil per conquerir el títol. Tot i que els barcelonistes van ser els clars dominadors del partit, el GEiEG B va oferir una forta resistència durant bona part del partit, i no va ser fins als darrers minuts quan el Barça B va poder imposar la seva autoritat i sentenciar definitivament la final.

Cap equip vol riscos.

El partit va iniciar-se amb molt de respecte mutu per part dels dos equips, ben posicionats a la pista i a la espera de conèixer les intencions del contrincant. Va ser el GEiEG B el primer en prendre la iniciativa atacant, amb un xut a mitja distància que va refusar molt bé un atent Octavi Tarrés. La acció va originar un contracop blaugrana en el què Barroso va posar a prova al porter grupista.

El joc defensiu va agafar protagonisme, i els equips es treballaven pacientment les seves jugades sense voler arriscar-se en sortir a la contra precipitadament. Així van arribar una bona ocasió del GEiEG B qué Oriol Palomeras no va saber resoldre estant sol davant del porter al embolicar-se amb el control de la bola, i per part del Barça B un xut llunyà de Carlos Pérez refusat per Del Río, i una bona jugada conduïda per Xavier Barroso on la bola rematada per Pol Galbás va sortir alta per poc.

El Barça B aconsegueix marxar amb avantatge al descans.

Un temps mort sol·licitat ben passat la meitat del primer temps no va servir per canviar gaire la tònica del joc, però si que va fer què el GEiEG B perdés una mica la cautela i sortís amb més convicció en busca de la porteria contrària. El Barça B era qui tenia el control de la bola, però sense espurna a l’hora de generar perill, per el que les millors ocasions van arribar del bàndol grupista. Al minut 19 un xut de Palomeras es va estavellar en el pal, i tres minuts desprès Tarrés va estar providencial desballestant un contracop que havia agafat a la seva defensa desprevinguda.

A només tres minuts pel descans, una jugada de contraatac barcelonista ha acabat en penal. Àlex Martínez ha esta l’encarregat de fer el llançament, però  Albert Del Río l’ha refusat. En la jugada posterior al rebuig, el propi Martínez ha recuperat la bola i ha aconseguit enviar-la al fons de la porteria, inaugurant així el marcador. Amb aquest ajustat 0-1 s’ha arribat a la mitja part.

  
0-2, i domini blaugrana però amb sobresalts.

El Barça B ha sortit dels vestidors com una exhalació, fent-se l’amo del joc i exercint una forta pressió sobre les línees del GEiEG B. Al minut i mig de la represa Xavier Barroso ha marcat el 0-2 fent una bona diagonal i xutant creuat des de la mitja distancia. Un bonic gol per un jugador que s’estava mostrant molt actiu durant tot el partit.

El GEiEG B s’ha trobat completament desbordat i no encertava a trenar cap jugada amb cara i ulls. Als cinc minuts d’aquest segon temps, el barcelonista Kilian Aguilar va robar una bola a mitja pista i es va plantar sol davant del porter rival, però no va saber definir. Poc desprès, Carlos Pérez va estar a punt de marcar culminant una ràpida i bonica triangulació del Barça B.

Però el GEiEG B no estava mort i va fer encendre les alarmes del Barça B amb una nova rematada al pal, per tot seguit fer lluir de nou a Tarrés amb un xut de Marçal Cuenca. Els grupistes van tornar a agafar posicions a la pista i van saber adormir el frenètic ritme de joc que fins les hores estaven imposant els blaugranes, que van tenir que retrocedir per reorganitzar-se, carregant-se de faltes en el seus intents de defensar l’avantatge, fins arribar a la desena.  La ocasió es presentava immillorable per al GEiEG B per poder tornar a entrar en el partit amb 9 minuts encara per endavant, però va aparèixer de nou providencialment Octavi Tarrès per refusar per dos cops la falta directa executada per Ferran García.


Del posible 1-2 es va passar al 0-3 en qüestió de 17 segons, el que va trigar el Barça B en tornar a fer-se amb la bola i trenar un contracop que Joan Vàzquez culminava batent a Del Río. El GEiEG B ara si que es va trobar amb la necessitat d’obrir-se i cremar les seves darrers municions. Dels seus intents per intentar reduir la diferencia en va treure un penal a favor, llançat per Ribot i refusat per Tarrés, i una jugada a la contra què Marçal Cuenca no va poder materialitzar.


El GEiEG B posa un xic d’emoció, però el Barça B sentencia.

Els grupistes també van arribar a completar el seu primer cicle de faltes, i Xavier Barroso va desprofitar el llançament de falta directa que podia haver sentenciat el partit. A continuació, el GEiEG B va posar un punt d’emoció a la recta final del partit amb el 1-3 fet per Oriol Palomeras, fent entrar el joc en uns minuts frenètics i esbojarrats. En mig del desgavell, el Barça B va tornar a malmetre una altra falta directa, al enviar Vázquez la bola a la creueta de la porteria.


Entrant en el darrer minut del partit, i amb el GEiEG B completament trencat, els blaugranes van poder sentenciar amb dos gols consecutius, obra de Kilian Aguilar, i de nou Joan Vázquez, que posaven l’1-5 que seria definitiu. La 2ª edició de la Copa Generalitat viatjava amb tot mereixement cap a Barcelona.




QUADRE D’HONOR

CAMPIÓ

FC Barcelona B

SUBCAMPIÓ

GEiEG B

MVP DE LA FINAL

Octavi Tarrés (FC Barcelona B)

MÀXIM GOLEJADOR

Joan Vàzquez (FC Barcelona B), amb 3 gols


EL PROTAGONISTA

Octavi Tarrés. El veterà porter barcelonista va ser el “guia espitual” de tot el grup de joves valors que es el Barça B, dins i fora de la pista. Es va passar tot el torneig esperonant als seus companys des del darrera, i va donar seguritat a l’equip amb les seves providencials intervencions. Va ser triat MVP de la final, però la seva aportació ja va ser vital abans per que l’equip arribés a la mateixa. La seva implicació amb el grup es tal, que tenint en la seva vitrina personal Copes d’Europa, Lligues i més, va celebrar aquest “humil” títol com el qui més. Tot un exemple per aquells que encara estan pujant.


SABIES QUÉ...?

... el jugador del Barça B Jordi Gabarra es va perdre el torneig per culpa d’una grip.
...quatre jugadors del GEiEG B han sorgit de la pedrera del CP Tordera.
...el Barça B anava a disputar la final amb la seva segona equipació, de color verd, i se la canviar en el darrer moment per no coincidir amb la del GEiEG B, també verda.
...la taula de cronometratge va estar en mans dels "Patxangueros" Willy Mayas durant el matí, i Eduard Capdevila a la tarde.
...l’entrenador del Tordera B i seleccionador de Catalunya, Jordi Camps, a part del partit que jugava el seu equip, va seguir des de la graderia el altres partits.
...el president de la FECAPA, el sr. Basiana, va veure des de la grada el partit femení abans de pujar a llotja per presidir la final.
...en els fulls d’inscripció facilitats per la organització venien canviats els dorsals de quatre jugadors del Tordera B.


LES NOTES DEL TORNEIG

MOLT DEFICIENT
- En la data que estem publicant aquestes línees (07/02/2011), més d’una setmana desprès d’haver-se disputat el torneig, en la web de la FECAPA encara no s’ha penjat ni un breu apunt de com va anar.

SUSPÈS
- Amb decisions força rigoroses i molta falta de concordança a l’hora d’aplicar el reglament seguint el mateix patró, el nivell arbitral va deixar molt que desitjar.
- El trofeu era idèntic al de la Copa del Príncep, la Supercopa, i altres. No estaria malament que cada competició tingués un disseny de trofeu propi.

APROVAT
- Tot i què la presència de mitjans informatius va ser escassa, diversos diaris i portals web es van espavilar per poder informar sobre com es va desenvolupar la competició.

NOTABLE
- La assistència de públic i l’ambient de les graderies era més que digne tractant-se d’equips de Lliga Nacional Catalana.
 - El nivell de joc mostrat pels quatre equips en els tres partits no va desmerèixer res en comparació a altres partits de categories superiors.
- Durant els tres partits no es va mostrar ni una sola targeta. Tenint en compte que tres dels equips eren filials, es una bona senyal de que s’està treballant bé des la base en aquest sentit.

 EXCEL·LENT
- Com no pot ser menys, el just campió d’un torneig mereix la màxima qualificació. Enhorabona al Barça B!!



A KOPS DE FLASH

Les instal·lacions del Tordera ens rebien amb una grata sorpresa:
el club havia fet servir una foto d’A KOPS D’STICK en el cartell que anuncia el viatge a la Copa del Príncep de Pamplona.

Com de costum, els àrbitres no van fallar en les seves aparicions oportunes davant de l’objectiu de la nostra càmera.

Sense desmerèixer els mèrits del GEiEG B, el CP Manlleu va ser la gran decepció del torneig.

Jordi Camps està fent una bona tasca en la base del CP Tordera.

Sergi Macià va seguir amb molt d’interès les evolucions dels seus “pupils”.
  
Octavi Tarrés va necessitar d'ajuda extra per sortir de les xarxes.

La Penya Follonera del CP Tordera va contribuir a crear un gran ambient en la semifinal.

La semifinal entre el CP Tordera B i el Barça B es va decidir amb una vistosa tanda de llançaments de falta directa.

Un partit de FEM 16 va servir de preàmbul a la gran final.

En la taula de cronometradors de la final, hi havia un vell conegut dels “Patxangueros”.

La llotja del Parroquial de Tordera durant la final del torneig. Faltava l’alcalde de la població, que va arribar més tard.

Jordi Camps va seguir tota la competició.

El 0-3 va enfonsar els  ànims dels jugadors del GEiEG B, però es van refer i van plantar cara.

Diversitat de dissenys en les mitges dels jugadors del GEiEG B.

L’efecte òptic fa creure que els casc de Del Río estigui foradat.

Eeeei!!!... que algú vol fer trampes amb les faltes!!!

Un tros de cinta aïllant, i un 13 passa a ser un 18.

El president del CP Tordera, sr. Viñolas, rep de mans del sr. Basiana un trofeu commemoratiu per la organització de la 2ª edició de la Copa Generalitat.

Octavi Tarrés rep del president del CP Tordera el guardó que l’acredita com a MVP de la final.

Ramon Basiana fa entrega a David Sànchez la sempre amarga copa de subcampió.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles García va entregar el trofeu de campió al capità del FC Barcelona B, Octavi Tarrés.

La parella arbitral de la final també va rebre un trofeu commemoratiu.

L’acte va acabar amb “Els Segadors”.

La foto de família dels campions.