6 de febr. 2011

OK LLIGA 2010-11 -RESULTATS-

JORNADA 16

GEIEG 3 – BUYVIP.COM CP TENERIFE 5
Els GEiEG es va avançar, però no va fer un bon partit i va veure com el Tenerife li capgirava el marcador. Només la encertada actuació de Gascon va mantenir vius als grupistes fins al darrer minut, quan van rebre dos gols que van resultar fatals.
El Tenerife ha fet un bon i treballat partit, on la seva insistència li ha permès sumar tres punts més, cosa que li permet anar pujant cap a dalt de la taula i ara ja es troba a només dos punts de la zona de salvació.

CP VOLTREGÀ 0 – HC COINASA LICEO 4
El Voltregà va contenir molt bé el joc del Liceo durant la primera part, però es va veure superat pels ràpids contracops rivals en la represa. La combinació de resultats estreny la part baixa de la taula, on els voltreganesos es troben immersos.
El Liceo es l’únic que continua aguantant el ritme del Reus al capdamunt de la classificació. Aquest cop van fer valer la seva efectivitat en el contracop per obtenir els tres punts davant del Voltregà, amb un Pablo Àlvarez estel·lar amb tres gols en el segon temps.

MORITZ CE VENDRELL 1 – TECNOL REUS D 3
El Vendrell va tractar de tu a tu al líder i va posar-li les cosses molt difícils. Els vendrellessos van igualar un 0-1 en contra i van mantenir l’empat fins als darrers minuts, però van acabar sucumbint.
El Reus continua com a líder ferm gràcies als tres punts obtinguts en el derbi tarragoní. Els reusencs van patir molt i tot i aconseguir un 1-2 a manca de pocs minuts pel final, no van poder respirar tranquils fins fer el 1-3 definitiu en el darrer minut.

CP VILANOVA 3 – RONCATO CP VIC 2
Desprès d’una primera part molt disputada, el Vilanova va remuntar un 0-2 en contra gràcies a una gran segona part.
El Vic es va mostrar poc ambiciós un cop va aconseguir una renda de 0-2, i ho va acabar pagant. Amb la derrota els Vigatans queden molt desenganxats del cap de la classificació.

ENRILE PAS ALCOY 2 – CH LLORET 5
Mal partit de l’Alcoy, que va desaprofitar cinc penals i dos faltes directes, i amb un 0-5 en contra només va poder maquillar una mica el marcador en els dos darrers minuts. Els alcoians continuen en davallada i ja tenen molt a prop la zona de descens.
Gran partit del Lloret, que continua sense perdre amb la arribada de Barceló a la banqueta, mantenint vives les seves esperances de salvació. Un cop van poder obrir la llauna, els lloretencs es van mostrar intractables i esperonats per la gran actuació del seu porter Sea, van aconseguir tres punts importantíssims contra un rival directe, estrenyent així la zona baixa de la classificació.

CE NOIA FREIXENET 4 – SATHER BLANES HCF 2
El Noia va neutralitzar ràpidament el gol matiner del Blanes, va passar a dominar el partit, i va marxar amb autoritat en el marcador sense donar cap opció al rival.
Un Blanes carregat de baixes no va poder ser lo suficientment competitiu per tirar endavant el partit i va caure clarament derrotat.

IGUALADA HC 4 – FC BARCELONA SORLI ISCAU 3
L’Igualada s’alça fins al quart lloc de la classificació al derrotar de nou aquesta temporada al Barça, en un partit molt tens on els igualadins sempre han portat la iniciativa.
El Barça diu pràcticament adéu a les seves aspiracions lligueres desprès de fer un mal partit i caure derrotat a Igualada. Els barcelonistes han igualat per tres cops un marcador advers, però sempre han tingut que anar a remolc dels locals.