4 de març 2011

AJUDA’NS A TRIAR AL MILLOR JUGADOR DE LA COPA


Al igual que vam fer l’any passat amb la elecció se Sergi Fernàndez (CP Vic) en la edició de la Copa del Rey celebrada en Lloret, hem decidit tornar a triar i premiar al millor jugador de la Copa d’enguany, celebrada a Blanes recentment.

La cosa es tant fàcil com votar a qui creieu que ha estat el millor en tot el torneig en la enquesta que hem penjat en la barra lateral del Blog, amb el nom dels sis jugadors que hem triat. Qui més vots obtingui quan tanquem la enquesta serà el MILLOR JUGADOR DE LA COPA 2011, i li farem arribar el trofeu cedit per el nostre patrocinador.

Els candidats son:

BETO BORREGÁN (FC Barcelona)
Molt motivat des del primer partit, Borregán ha estat el líder i l’ànima del Barça quan ha estat a la pista, donant i encomanant intensitat quan feia falta i asserenant el tempo del joc quan les circumstàncies ho requerien. La seva brillant actuació durant els tres partits ha fet callar moltes boques que l’acusaven d’estar acabat i de mostrar poc compromís amb l’equip. Amb 5 gols, ha estat el màxim golejador del Barça en el torneig.

AITOR EGURROLA (FC Barcelona)
La espectacular actuació que va tenir a la final, que el va portar a ser escollit MVP quasi per unanimitat, no va ser la única aportació d’Egurrola en la consecució de la Copa. La seguritat que va mostrar en les poques ocasions en que va intervenir en el primer partit, va fer oblidar les rotacions a la porteria a Ferran Pujalte. I en la semifinal va estar superb quan semblava que el Liceo podria inquietar al Barça. Ha saldat la seva immaculada competició amb només quatre gols rebuts en tres partits.
  
RAÜL MARÍN (Reus D)
Si el Reus s’hagués adjudicat la Copa, estaríem parlant de la decisiva aportació de Raúl Marín, però el davanter roig-i-negre estarà molt de temps somiant amb Egurrola. Amb la estratosfèrica xifra de set gols en els tres partits, alguns d’ells de molt maca factura, ha estat el màxim golejador del torneig. Però no només s’ha destapat com un gran golejador, Marín s’ha mostrat un jugador treballador i ple de recursos, com ho demostren els seus ràpids contracops i les seves excepcionals execucions de faltes directes.

GUILLEM TRABAL (Reus D)
Mentre el Reus desenvolupa el seu “hoquei total”, Guillem Trabal es converteix pràcticament en un espectador de luxe, però en els moments on es baixa la guàrdia i el rival estreny, la figura de Trabal apareix per mantenir viu a l’equip. És el que va passar en els quarts de final i la semifinal, contra el Noia i el Vic respectivament, on les seves providencials intervencions van segar els intents de remuntada del rival quan el partit es va posar magre pels reusencs. En la final va fer que l’equip mantingues vives les il·lusions de poder capgirar el rumb fins que la situació ja es va tornar irremeiable.

BORJA LÓPEZ (CP Vic)
Amb la lesió de Titi Roca, li va tocar assumir el rol de capità i, a l’hora, el de conduir el joc de l’equip. Va ser el jugador de pista vigatà que més minuts va jugar, en els que es va estar omnipresent en defensa, en la creació i en atac, on va ser un dels jugadors més incisius del Vic, marcant un gol en cada partit. En la primera eliminatòria contra el Vendrell va ser l’autor del 3-1 que va permetre respirar a l’equip en uns instants on el rival estava assetjant amb perill, i en la semifinal va fer el 3-4 que culminava una espectacular remuntada del Vic i li posava de cara el passi a la final, malgrat desprès no va poder ser així.

JORDI BARGALLÓ (HC Liceo)
El jugador català del Liceo va rubricar una més que bona participació en la Copa del Rey. En el partit de quarts contra el Blanes va tenir una destacada actuació amb dos gols importantíssims. En la semifinal contra el Barça va donar la cara en tot moment, carregant-se l’equip a l’esquena en moltes fases del partit.


Patrocinador de la tria del
MILLOR JUGADOR DE LA COPA 2011

1 comentari:

Anònim ha dit...

aitor egurrola per els 3 pertits que va fer i sobretot en la final que en el moment que van treure targeta blava a borregan va aturar 2 faltes directes i un penal