6 de març 2011

OK LLIGA 2010-11 -RESULTATS-

JORNADA 19

FC BARCELONA SORLI DISCAU 10 – CP VOLTREGÀ 2
El Barça no acusa la ressaca de la Copa i broda un partit perfecte, sense fissures en defensa i resolutiu en atac, per saldar-ho en una golejada. Els blaugranes van anar per obrir la llauna ràpidament, i van començar a caure el gols fins arribar al 5-0 al descans. En la segona part tampoc van perdonar la poca resistència rival i van resoldre amb comoditat.
El Voltregà va voler sortir a jugar amb atreviment i ho va pagar rebent un sever correctiu, que podia haver estat més ampli si no hagués estat pels pals i per algunes bones intervencions del seu porter Torelló.

GEIEG 2 – MORITZ CE VENDRELL 1
Treballada i importantíssima victòria del GEiEG, que li permet mantener vives les seves aspiracions de permanència. Els grupistes van poder avançar-se tot just abans del descans desprès d’una primera part on les intervencions de Gascón van mantenir al Vendrell a ratlla. En la segona part van ampliar la diferència, però uns minuts finals completament bojos on no van saber sentenciar els hi podien haver costat cars.
El Vendrell no va estar encertat en el primer temps i ho va acabar arrossegant durant la resta del partit. A mitjans del segon temps, els tarragonins, van reduir diferencies, però van pecar de nerviosisme en el tram final de partit i no van poder empatar.

BUYVIP.COM CP TENERIFE 3 – CP VILANOVA 6
El Tenerife no va poder guanyar un partit que va transcórrer molt igualat, però que va tenir sempre amb el marcador al seu favor fins al minut 45, quan el Vilanova es va avançar per primer cop amb el 3-4 i els illencs van caure en la precipitació i el nerviosisme.  En la segona part, Pablo Saavedra va rebre un cop de bola al cap i va tenir que ser evacuat a l’hospital.
El Vilanova es va enganxar com una paparra al Tenerife, però no aconseguia mai poder posar-se per davant. En els minuts finals va aconseguir capgirar el marcador i, en mig del desconcert dels locals, va aprofitar les seves oportunitats per sentenciar.

HC COINASA LICEO 3 – ENRILE PAS ALCOY 1
El Liceo va aprofitar la ensopegada del Reus per tornar a agafar el liderat de la OK Lliga, al imposar-se de forma clara a l’Alcoy. Els liceistes ja guanyaven 2-0 als 5 minuts, i amb el 3-0 en el segon temps, es van limitar a conservar els tres punts. El seu tècnic Carlos Gil no va poder dirigir al seu equip degut a uns problemes cardíacs.
Desprès d’un epopèic viatge fins A Coruña, l’Alcoy no arribava en les millors condicions físiques per afrontar un partit contra un rival de màxim nivell. Tot i així, els alcoians, que ja es van trobar molt aviat amb el marcador en contra, van estar plantant cara per poder sortir amb dignitat.

TECNOL REUS D 3 – CE NOIA FREIXENET 4
Els Reus va tenir mes o menys controlat el primer temps, avançant-se 1-0 poc abans del descans. Però un excés de confiança en la represa els va portar a rebre un 1-4 que, tot i els intents,  ja no van poder remuntar en els minuts finals. La derrota li ha costat el liderat.
Un Noia amb moltes ganes de revenja del partit de Copa, va poder marxar al descans amb un empat a 1 aconseguit poc abans de la botzina. I durant el segon temps, va revolucionar el partit capgirant el resultat i marxant tres gols amunt. En els darrers minuts, els noiencs van aguantar amb fermesa els embats rivals, aconseguint uns brillant victòria.

RONCATO CP VIC 4 – IGUALADA HC 1
El Vic no va intimidar-se pel matiner gol rebut en contra, i va agafar les regnes del partit, deixant-lo quasi sentenciat amb un 3-1 al descans. En la segona part, els vigatans no van trobar gaire oposició del rival i van poder fer-se tranquil·lament amb els tres punts.
Igualada i Vic arribaven al partit empatats a punts en lluita per la quarta plaça de la classificació, però el partit no va tenir la intensitat que es preveia, ja que un Igualada molt ofuscat es va anar desinflant a mida que corria el temps i va acabar sense causar gaires inquietuds al Vic.

CH LLORET 4 – SATHER BLANES HCF 4
Un Lloret molt lluitador no s’arronsa, tot i anar sempre a remolc, i aconsegueix igualar per tres vegades un marcador en contra. Una polèmica decisió arbitral en el quart gol del Blanes i una falta directa fallada en els darrers segons, el priven d’aconseguir els tres punts. Casalí va firmar un “hat-trick” en la segona part.
El Blanes les passa magres per poder lligar un punt en el derbi selvatà. Quan els blanencs tenien el partit encarrilat amb un 1-3, es van deixar empatar, entrant en uns minuts finals bojos, on la sort se’ls hi va posar de cara.