7 de març 2011

PRIMERA DIVISIÓ ESTATAL (JORN. 19) CH VILA-SECA 4 - CP VILAFRANCA 4

EL VILAFRANCA TREU 1 PUNT DE VILA-SECA EN UN PARTIT VIBRANT

El Vilafranca i el Vila-seca van empatar a 4 en un partit que el Caixa Penedès podia haver guanyat, però qué alhora, també se li podia haver escapat un punt a manca d'11 segons. Un encertat Pere Antón va fer que el Vilafranca conservés un punt del Tarragonès.

El partit va començar amb un Vila-seca que va anar  a per totes sense especular, tot fent un joc directe sobre la porteria vilafranquina. Les primeres ocasions van ser pels tarragonins, però una defensa molt ben posicionada i un gran Pere Antón van desfer les arribades del equip local. En el minut 4 els àrbitres van anular un gol al Vila-seca per haver introduït la bola a la porteria vilafranquína amb el peu. El Patí s'anava traient la pressió de sobre, i al minut 7 Roger Riba, va tenir la primera ocasió per avançar el Patí al marcador. Un minut desprès, el gran protagonista de la nit, Gerard Vergès, penjava una bola  des del mig camp, no la tocava ningú i aquesta va entrar per sota les cames del porter local Carles Estrada. El partit començava bé per l'equip vilafranquí, però l'equip tarragoní seguia intentant reduir distancies en el marcador, i el seu jugador més destacat ahir, Esteve Pujals, empatava el partit en el minut 18 d'un fort xut desde fora l'àrea.

Quan tothom es pensava que l'1-1 seria el resultat amb el que s'arribaria a la mitja part, un últim minut de desencert per part dels vilafranquins i una forta intensitat dels jugadors entrenats per Bernat Bosch, van fer variar el marcador en dues ocasions més, pràcticament de forma consecutiva. A manca de 58 segons Oriol Borràs recollia una bola morta dins l'àrea vilafranquina, feia una mitja volta i marcava el 2-1. I quan tans sols faltaven 19 segons, una altra vegada Pujals feia el 3-1. Amb aquest resultat tant dolent pels penedesencs, s'arribava al descans.

A la segona part, el Caixa Penedès va sortir sobre la pista molt motivat . Si cal, més motivat del que havia acabat la primera meitat, i amb la intenció d'anar a buscar la remuntada i guanyar el partit. Així, en el minut 5, l'home més inspirat de la nit, Gerard Vergès, reduïa distancies al marcador fent el 3-2, en una jugada a la contra sol davant el porter. Els tarragonins seguien atacant, i cal destacar un xut fort de Joan Roig que Pere Anton va aturar amb el casc. El Vilafranca cada vegada es sentia més còmode damunt la pista, prova d'això és una magnifica combinació entre Borja Ramon i Gerard Vergès que va acabar amb una bona aturada d'Estrada. En el minut 9 Gerard Vergès de xut ras des de mitja distància  feia pujar l'empat al marcador, era el 3-3.

El Vilafranca dominava la segona part amb solvència, i a manca de 5 minuts per l'acabament del partit el Patí va fer la 10ª falta d'equip. L'encarregat de fer el llançament va ser Oriol Borràs, però el seu llançament el va aturar Pere Anton. Un minut desprès el Vilafranca es posava per davant en el marcador amb un gol en pròpia porta de Joan Cañellas, era el 3-4. A manca de 2:55 per l'acabament del partit, el propi Joan Cañellas esmenava el seu error marcant l'empat a 4. El Vila-seca va fer la desena falta, i l'encarregat de fer el llançament va ser Roger Riba, però el seu llançament va anar a fora. quan faltaven onze segons per l'acabament del partit, Borja Ramon va veure la targeta blava. La corresponent falta directa la va llançar Pujals, però un encertat Pere Anton va aturar el llançament. Ja no havia temps per res més, i al final repartiment de punts.

La propera setmana el Vilafranca juga contra el Calafell el derbi del Gran Penedès. Serà diumenge 13 de març, a partir de les 12:30, i on es demana la màxima afluència de l'afició vilafranquina per tal de fer costat a l'equip.

CH Vilaseca: Estrada, Nechi, Borras (1), Sama, Pujals (2) --cinc inicial- Cañellas (1), Roig i Diez.

CP Vilafranca: Pere Anton, Vergès(3), Ramon, Sabaté, Riba(1). --cinc inicial- Palau, Carrara i Aguarón.

Àrbitres: Moreno i Burgos (bé)