7 d’abr. 2011

LLUÍS RODERO NO SEGUIRÁ EN L’ENRILE PAS ALCOY


Lluís Rodero ha decidit concloure la seva etapa en l’Enrile PAS Alcoy quan acabi aquesta temporada, i així ho ha fet saber aquesta setmana a la junta directiva i cos tècnic del club. El jugador lleidatà finalitza el seu contracte aquest estiu i ha decidit no renovar-lo ja què, segons ha declarat, “desprès de quatre temporades necessito un canvi d’aires”, per el què es mostra obert a escoltar qualsevol oferta que rebi, ja sigui d’OK Lliga o de l’estranger, “guardo molt bon record de la meva etapa a Itàlia”.

Acabat de sortir d’una lesió a la mà que l’ha tingut de baixa en els darrers partits, i malgrat anunciar la seva marxa, Rodero ha declarat que “ara mateix l’únic que em ronda pel cap és ajudar a l’Alcoy a obtenir la permanència en la OK Lliga”. I de pas a volgut transmetre el seu agraïment “a la afició, que s’ha portat fenomenal amb mi. També a la junta directiva, entrenador i companys, sobretot desprès d’un any tant dur com aquest, on les lesions s’han acarnissat amb mi. Si algun dia puc tornar, tornaré.

Rodero va arribar a l’Alcoy fa quatre temporades, i amb els seus 32 gols va ser el màxim golejador de l’equip, contribuint decisivament en l’ascens de l’equip a la OK Lliga, categoria que ha mantingut fins hores d’ara. En les temporades següents, el de les Borges Blanques sempre ha estat entre els màxims artillers de la màxima categoria de l’hoquei estatal, estant la passada la més prolífica tant a nivell d’equip com personal, ja que amb 29 gols va ser peça fonamental per classificar a l’Alcoy per jugar la Copa de la CERS, i la seva bona campanya el va portar a ser triat per jugar el OK Stars celebrat a Barcelona. Aquesta temporada ha resultat força negativa, ja que les lesions han mantingut el jugador durant molt de temps apartat de les pistes. Així dons, Rodero, que ja té alguna oferta sobre la taula però “encara no he decidit res. Vull esperar alguna cosa que realment m’ompli”, es converteix en una interessant opció de cara a aquells equips que busquin reforços de cara a la propera temporada.