Aquests són els resultats dels equips d’OK Lliga en les competicions europees d’aquest cap de setmana:

COPA CERS

1/4  DE FINAL –TORNADA-
     Classificats per següent ronda

CH LLORET 3 – SL BENFICA (POR) 6
El Lloret tenia un repte molt complicat si volia remuntar el 6-0 en contra del partit d’anada. Els lloretencs ho van intentar, però la falta d’encert i, sobretot, de convicció els hi van barrar el pas. És més, es van trobar amb una contundent derrota davant d’un Benfica que es va limitar a fer el seu partit i aprofitar les seves oportunitats per sentenciar la eliminatòria.
Global de la eliminatòria: Benfica 12 – Lloret 3

CP VILANOVA 5 – UD OLIVEIRENSE (POR) 1
El gran ambient que s’havia creat els dies previs al partit va ajudar a fer que els jugadors del Vilanova sortissin amb un punt extra de motivació i ambició per remuntar la eliminatòria, a la que arribaven amb un 7-4 en contra. Els vilanovins van ser els amos del partit i, gol a gol, sense defallir, van aconseguir igualar el parcial advers fins, que fer-ho més èpic tot plegat, van acopnsseguir la classificació per la Final 4 amb un gol d’or en el segon temps de la pròrroga.
Global de la eliminatòria: Oliveirense 8 – Vilanova 9

Els creuaments de la Final 4 de la Copa CERS, que es celebrarà a Vilanova entre el 7 i 8 de maig queden definits de la següent manera:

HC BRAGA (POR) – CP VILANOVA
SL BENFICA (POR) – AE FISICA D (POR)

LLIGA EUROPEA

JORNADA 6

GRUP A

HC COINASA LICEO (ESP) 12 - GENEVE RHC (SUI) 0
EL Liceo va segellar el seu passi a la Final 8 golejant a plaer a un molt feble Geneve, en un partit sense gaire història que ja va quedar definit amb un contundent 8-0 al descans.

TECNOL REUS D 5 -  M INFOPLUS BASSANO 54 (ITA) 3
El Reus finalment es va classificar per la Final 8 com a líder de grup mercès a la seva victòria davant del Bassano, un equip que encara mantenia opcions matemàtiques per classificar-se. Els reusencs van anar ràpid per feina i ja guanyaven 3-0 als tres minuts de partit, i desprès es van limitar a mantenir la pressió i al rival a ratlla per no tenir ensurts.

GRUP B

SATHER BLANES HCF 2 - FC BARCELONA SORLI DISCAU 4
Amb els dos equips classificats ja com a segon i primer de grup respectivament, Blanes i Barça jugaven un partit sense cap mena de transcendència i així ho va demostrar la poca tensió dipositada pels dos equips a la pista. El partit va ser distès i entretingut i el Barça es va endur una victòria que el fa acabar immaculat la fase de grups d’aquesta Lliga Europea.

GRUP C

RONCATO CP VIC 3 - CE NOIA FREIXENET 1
Vic i Noia jugaven el partit més transcendent de la jornada, ja que en deferència del resultat d’aquest i de l’altre partit del grup, podria definir-se el passi d’un dels equips, dels dos o de cap  a la fase final. Cap dels conjunts va voler jugar amb les especulacions per no veure’s immers en cap mena de travessa, per el que els dos equips van anar en busca de la victòria, cosa que va desembocar en un partit molt intens i disputat. Finalment els locals es van fer amb la victòria, però un gol els va privar de ser a la Final 8 –tot i que van desaprofitar moltes ocasions per ampliar la seva renda-, cosa que si farà el Noia com a segon de grup, darrera del Candelaria portuguès.

Els creuaments de la Final 8 de la Lliga Europea, que es celebrarà a Andorra entre el 18 i 21 de maig queden definits de la següent manera:

HC COINASA LICEO (ESP) – CE NOIA FREIXENET
SATHER BLANES HCF – CANDELARIA SC (POR)
H VALDAGNO (ITA) – TECNOL REUS D
FC PORTO (POR) – FC BARCELONA SORLI DISCAU

Podeu veure les classificacions definitives de la lligueta en el següent enllaç: