12 d’abr. 2011

PRIMERA DIVISIÓ ESTATAL (JORN. 24) CP VILAFRANCA 3 - CP TORDERA 1

EL CAIXA PENEDÈS SUMA UNA VICTÒRIA PER MIRAR AMUNT

El Caixa Penedès Club Patí Vilafranca ha aconseguit una gran victòria davant el Tordera en un partit on ha començat adormit, però que mica en mica ha agafat les regnes de l’encontre per dur-lo al seu terreny i aconseguir un victòria que encara li permet mirar amunt a la classificació de la 1ª Divisió Nacional.

Pablo Aguarón
El Vilafranca i el Tordera han començat el partit amb una mica de respecte, ja que cap dels dos equips volia arriscar, cosa que ha fet que l'inici del partit fos una mica lent en quan a joc. Poc a poc els penedesencs han volgut agafar les regnes de l’encontre i han començat a tenir ocasions per perforar la porteria torderenca, mitjançant alguna jugada trenada que Linu ha desviat. Però amb tot, el Tordera no ha pogut resistir les envestides vilafranquines, i en el minut 15 de partit ha encaixat el primer gol del Patí, obra de Gerard Vergés, en una jugada en què ha rematat des de l'interior de l’àrea una bon jugada de l’equip vilafranquí. El Tordera encara no havia reaccionat del primer gol i en menys d’un minut ha encaixat el segon, obra de nou de Gerard Vergés, en una jugada d'equip de tot el conjunt vilafranquí, i en el que de nou Vergés posava la mel, tot fent el 2 a 0. El Tordera ha tingut alguna ocasió però a manca de 8 minuts per l’acabament de la primera part, Pablo Aguarón envestia la bola d’un fort xut de mitja distància i feia el 3 a 0 en el marcador, on Linu no hi podia fer res.

Abans d'arribar el descans l'entrenador visitant ha començat a moure la banqueta, per si podia remuntar, però els canvis no han tingut efecte. A falta de 2 minuts el Vilafranca ha tingut una falta directa favorable, la qual Pablo Aguaron no ha pogut aprofitar, i amb el 3 a 0 s’ha arribat al descans.

Pere Antón
A la represa, el Tordera ha sortit amb la intenció d’intentar retallar distàncies, però el Vilafranca no s’ha deixat sorprendre i ha aguantat bé les escomeses visitants. Quan s’havien jugat cinc minuts, el Vilafranca ha tingut un penal favorable que Borja Ramon no ha pogut transformar. Tot just un minut després, el jove Sergi Parra ha enviat al pal una falta directa. El Tordera ha continuat intentant crear una mica de perill a la porteria d’un Pere Antón que ha parat tot el que li venia. El Patí feia un joc bonic i arribava amb claredat a la porteria visitant, però Linu anava traient les pilotes que li arribaven. Després d’uns quants minuts on tant uns com altres buscaven el gol, el joc s’ha començat a fer vistós, però només a manca d’un minut i mig, el Tordera ha pogut fer el seu primer i únic gol de xut de fora l'àrea de Berna García. Amb aquest resultat de 3 a 1 s’ha acabat un partit que deixa tocat al Tordera i que dona ales al Vilafranca per tal de mirar amunt a la classificació.

El proper partit del Vilafranca serà el diumenge 1 de maig en el derbi que l’enforatarà al C.P. Monjos en un partit que mai s’havia jugat en competició Nacional i en què els aficionats vilafranquins han d’omplir el pavelló per tal de fer de la poliesportiva un fortí. Raimon Mascaró.

C.P. VILAFRANCA: Martínez, Vergés, Carrara, Riba, i Ramon --cinc inicial- Oalau, Aguaraón, i Sabaté

C.P. TORDERA: Luzón. Pujol, Serra, Piera i Garcia -- cinc inicial- Parra, Valverde, BOlcato i Uribe

FALTES: C.P. Vilafranca 14 // C.P. Tordera 13