5 d’abr. 2011

PRIMERA DIVISIÓ ESTATAL (JORN. 23) SHUM MAÇANET 2 - CP VILAFRANCA 1


EXCEL·LENT PARTIT, MAL RESULTAT

El Caixa Penedès Patí Vilafranca es va desplaçar fins a terres gironines  per jugar contra el líder de la competició, el Shum Maçanet, ferm candidat a pujar a l'Oklliga la temporada vinent. Tot i fer un partit molt complert, el resultat no va acompanyar.

Cesc Campor
El partit va començar amb respecte mutu entre els dos equips, on les defenses destacaven per davant dels atacs. La primera ocasió de gol va venir per part del Shum,  quan Florenza va recollir una bola desviada per Cesc Campor, va intentar driblar al porter vilafranquí, però el seu xut va sortir a la dreta de la porteria vilafranquina. El Caixa Penedès  intentava insistentment diversos atacs, i en el minut 15 d'aquesta primera part, Gerard Vergés assistia a Roger Riba al segon pal, però la seva rematada la desviava el porter local, Willy Domínguez. Els minuts anaven passant i en el lluminós de Maçanet no es movia l'empat a zero. Faltaven 3 minuts per l'acabament de la primera part i Ferran Maqueda va tornar a fer lluir Cesc Campor amb un fort xut, l'equip vilafranquí també va tenir la seva oportunitat, mitjançant una jugada personal de Pablo Aguarón, però la bola va ser aturada pel porter local Domínguez, i amb aquest resultat d'empat a zero s'arribava al descans.


La segona part va començar amb un Shum Maçanet abocat a la porteria vilafranquina. En el minut 4 de la represa Ferran Maqueda recull una bola dins l'àrea ,es regira sobre si mateix, i d'un xut creuat posa la bola a l'escaire, impossible per Cesc Campor. L'equip gironí s'avançava en el marcador 1-0. Amb aquest resultat en contra, l'equip vilafranquí no es va arronsar i buscava l'empat amb xuts de de fora l'àrea de Marc Sabaté, i Pablo Aguaron, que va enviar una bola al travesser. El Patí resistia les envestides del Shum amb una gran defensa i Cesc Campor aturant totes les accions de perill de l'equip gironí. 

Roger Riba
Faltaven 9 minuts per l'acabament del partit, i l'equip vilafranquí després d'una gran jugada col·lectiva va fer el gol de l'empat mitjançant Roger Riba, el qual es plantava sol davant de Willy Domínguez, i li aixecava la bola per marcar l'empat a 1. Els dos equips van jugar un grapat de minuts amb nou faltes. El primer en arribar a la desena va ser l'equip vilafranquí en el minut 20, l'encarregat de fer el llançament va ser Rubén Fernández, que va xutar de forma directa a l'escaire dret de la porteria vilafranquina, i va marcar el 2-1. A manca de 1:47 per acabar el partit el Shum va cometre la seva desena falta, l'encarregat de fer el llançament de part vilafranquina va ser Pablo Aguaron, va intentar driblar el porter, però el seu xut el va aturar el porter local. Amb aquest resultat en contra el Patí pressionava tota la pista i en els darrers segons de joc els arbitres no van voler assenyalar un clar penal sobre Pablo Aguarón, quan un jugador del Shum el va empentar per darrera a dins l’àrea. El partit arribava a la seva fi, amb aquest resultat negatiu per els interessos vilafranquins, on s'ha de destacar el gran joc de tot l'equip en tot el partit i el partidàs que va fer Cesc Campor contra el seu ex-equip.

SHUM MAÇANET (2): Domínguez, Rafols, Plaza, Soler i Fernández (1) --cinc inicial- Maqueda(1), Castañe i Florenza.

CAIXA PENEDÈS PATÍ VILAFRANCA (1): Campor, Verges, Sabaté, Carrara i Riba(1) --cinc inicial- Palau, Ramon i Aguaron.

ÀRBITRES: Buixeda - Soler (Regular)

Text i fotos:
Raimon Mascaró (web CP Vilafranca)



2 comentaris:

willy ha dit...

podria aconseguir les fotos del partit????

BARCA ha dit...

Per a mi, i era al partit, els dos jugadors destacats van ser els porters. I el del SHUM va ser qui va guanyar el partit a l'últim minut.