2 de maig 2011

OK LLIGA 2010-11 -RESULTATS-

JORNADA 24

ENRILE PAS ALCOY 5 - CP VILANOVA 2
L’Alcoi, gràcies sobretot a una gran primera part que va acabar 4-0, va fer un pas de gegant per assegurar-se la permanència. Els alacantins van estar molt concentrats durant tot el partit i no van tenir que patir en cap moment per sumar els tres punts.
Un Vilanova que no es jugava res i ja tenia el cap posat en la Final 4 de la CERS va fer un partit poc ambiciós i va rebre una estèril derrota.

CE NOIA FREIXENET 3 – MORITZ CE VENDRELL 3
El  noia va ser qui va portar la veu cantant durant tot el partit, però va trobar-se al davant un rival amb un plantejament ultradefensiu que li va donar molts problemes. La primera part va acabar amb empat a 0, però en la segona, els locals van posar-se amb un 3-1 favorable que no van saber mantenir.
El Vendrell va aguantar molt bé els embats dels Noia durant bona part del partit, i va saber aprofitar les seves ocasions de la forma més oportuns, així van igualar amb dos contracops consecutius un resultat advers de 3-1 en els darrers minuts.

IGUALADA HC 4 – CP VOLTREGÀ 4
L’Igualada va sortir força relaxat i va anar durant tota la primera part a remolc dels visitants tot i que va arribar al descans amb un empat a 3. En el segon temps va aconseguir capgirar el marcador per primer cop amb el 4-3, però va acabar cedint l’empat.
El Voltregà va lluitar i va fer mèrits suficients per endur-se els tres punts, però no va mostrar la contundència necessària per marxar en el marcador quan ho tenia tot de cara, i finalment va emportar-se un sol punt que li farà mantenir-se en la lluita per la permanència fins al darrer moment.

SATHER BLANES HCF 4 – GEIEG 2
Quatre gols de Jepi Selva van donar al Blanes un triomf que, combinat amb la resta de resultats dels rivals directes li ha assegurat la permanència matemàtica un any més a OK Lliga.
Al contrari que al Blanes, la derrota i la combinació de resultats de la jornada no han ajudat gens al GEiEG, que ha signat el seu descens de categoria. Els grupistes no van fer un bon partit, van anar sempre a remolc i només van reaccionar en els darrers minuts quan el marcador ja reflectia un insalvable 3-0.

CH LLORET 2 – BUYVIP.COM CP TENERIFE 2
El Lloret ha consumat el descens de categoria al no poder superar el primer escull de la seva epopeia particular per assolir la permanència. Els lloretencs es van veure superats per la tensió que generava la seva situació límit i no van estar fins per poder lligar els tres punts, malgrat van aconseguir capgirar en el segon temps un 0-1 advers.
El Tenerife es va mostrar més còmode sobre la pista que el seu rival, tot i que també es jugava molt, i la seva paciència el va porta a aconseguir esgarrapar un punt en els darrers minuts d’un partit molt tens i disputat. El punt permet als illencs el poder continuar somiant amb la permanència.

RONCATO CP VIC 3 – HC COINASA LICEO 6
El Vic va fer un bon inici de partit i va aconseguir marxar al descans amb un 2-0, però no va poder aguantar els embats liceistes del segon temps i va acabar sucumbint en els darrers minuts.
El Liceo va fer un gran pas per assolir el títol de lliga al sumar tres punts i atrapar al Reus al capdamunt de la classificació. Els gallecs tindran el seu primer “match-ball” la propera jornada a casa, on si guanyen al Reus es proclamaran campions.

TECNOL REUS D 2 – FC BARCELONA SORLI DISCAU 2
El Reus va avançar-se primer, i desprès va tenir que igualar l’avantatge del Barça, però malgrat va tenir oportunitats no va poder sumar tres punts que l’haurien posat en safata el títol de lliga. Els reusencs encara depenen d’ells mateixos per assolir el cetre de campió.
El Barça va dir adéu definitivament a les seves escasses possibilitats de poder renovar el títol de lliga al deixar escapar dos punts de la seva visita a Reus. El partit va ser entretingut amb moments per els dos equips, però finalment es va saldar en unes taules que a qui més perjudicaven eren als barcelonistes.